Zonguldakli67 abi bunlar sabah verileri değil mi
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
:mangal: bunu kömürlükten çıkarmanın vakti geldi galiba
Onun için yaza ihtiyaç yokki biz karlı havada da onu çıkarıyoruz 😎
Eline sağlık dayım Whisper
-
Senaryolar orta avrupa ağırlıklı şu anlık
Bence maç ortada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Esenyurt'ta ara sokaklarda hala yerde örtü var zor eriyor 3 gün kar yağmamasına rağmen.
Lodos geliyor kar düşmanı hemen eritir 😔
-
Paylaşan yok galiba millet kardan bıktı galiba 😂
-
-
Ellerine sağlık Pandora Sefa kazancc
-
Çağrı Erdal nasıl keyifler yerinde mi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf_…&mode=2&carte=0
Model Paylaşımı Yapan Arkadaşlar Bu Linkten ECMWF’nin Yağışınıda Paylaşabilirsiniz Bundan Sonra😉
Güzel olmuş ukmo da böyle bir adım atmıştı güzel gelişmeler
-
Ben temsili 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sesli güldüm vallahi 😂😂
-
Kusura bakmayın işler yoğun arada anca girebiliyorum modellemede hiç bakamıyorum ama galiba sistemler peş peşe geliyor gibi
-
İstanbul ahalisi 1000 sayfayı devirmiş maşallah 👏
-
Antalya Kaş’ta kar yağışı başladı. Evet yanlış okumadınız KAŞ’ta 😂. Gece geç saatlerde merkezde de yağması bekleniyor.
Hayırlı olsun kardeşim 😎
-
Eline sağlık kardeşim
-
Gfs ile ayrı dünyadalar
Çok da değil hocam sanki o tarihlere ikisi de salınım veriyor vade uzun olduğu için detaylar farklı olabilir
gfs 192
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.