yarın da 2-3 cm bırakır mı?
Radar takibi lazım doğulamaz sa fazla 5 cm bile çıkar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyarın da 2-3 cm bırakır mı?
Radar takibi lazım doğulamaz sa fazla 5 cm bile çıkar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar şu an çok güzel yağıyor 😀 bunu neye borçluyuz?
Valla bende şaşkınım hiç beklentim yoktu hatta bir modelde yoktu radar da boş ama müthiş yağıyor alçak bulutlar olabilir konveksiyon yağış radarda gözükmüyor
Arada açılıyor yoğunluktan açılmıyor sanırım
Siz sistem yaşarken gfs bi sistem daha gösteriyor
Başkanım tezin doğru çıktı tebrikler
Yarınki yağış orta kuvvette mi yoksa atıştıracak mı
İcon güzel geldi en azından il geneli 3-5 cm kar yapar o soğuklarda
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
Aynen katılıyorum geçen ağlıyorlardı o zaman da dedim belli olmaz sabredin diye çok duygusal bakıyoruz olaylara nedense
Anadolu yakası izliyor
Radara bakın yukarıdan geliyor orayada
Adana’ya kar yağıyormuş
Günaydınn
Ailesi😊😊
Günaydın kardeşim yarın Adana’ya kar geliyor 😁
Dün gece gelse iyi olurdu. Sıcaklık 1 derece oldu şimdi tedirgin ediyor acaba tutar mı kar diye.
Yağış anında düşer
Şubat başı sibirya bekleniyordu, onun ile ilgili gelişme var mıdır?
Sinan hocam bugün Erzurum’dan İstanbul’a otobüs yolculuğu yapacam. Sence erteletmeli miyim biletimi?
Acil değilse kesinlikle erteleyin hocam yollar çok sıkıntılı
Bu gün İstanbul’da olmak isterdim o kadar takip yorgunluk işte o an geldi herkes tadını çıkarsın