Bu gün İstanbul’da olmak isterdim o kadar takip yorgunluk işte o an geldi herkes tadını çıkarsın
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
26 cok gec ben 8 subat 14 subat arasi efsane diyorum Mjo 5 faza gecis
26 öncesi sistem yok demiyor ki
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. +30cm kar birikintisi var el değmemiş yerlerde ( bu da demek oluyor ki totel de bu akşam - gece 30cm yağmış )
Pek 30 cm benzemiyor ama yinede iyi örtü asıl şov bugün İstanbullular bende takipteyim bakalım nasıl geçecek
-
Hayırlı olsun arkadaşlar az foto atın merak ettik
-
Kırıkkale şakır şakır 3.7 derece yağmur yağıyor 😆
Biz bu gün çok çektik ondan siz de bu gece rüzgar kuzeye döner iyi koprsınız
-
hocam kaça kadar yağar sizce? radara baktığımıda 12 yi geçer gibi duruyor sanki ne dersiniz
2 saate doğuya doğru hareket edecek gece 2 ye kadar hafif orta devam eder yarın tekrar devam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam
-
Bu geceki ve Pazar günkü kar yağışı hatırı sayılır bir birikim ekler mi mevcut örtüye? 🙂
Ekler
-
Benim konum efsane yağış var 2 cm oldu bile
-
Konumum efsane yağıyor direk kar başladı devam ediyor
-
Angora hocam ne diyosun konya devirir mi 20 cm
Devirir inşallah
-
Radar dolmaya başladı bir saate başlıyoruz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eskişehir konyayı geçer hocam
Bu sistemde geçemez gibi duruyor Konya özellikle 26 sı gibi gelecek ikinci cephe baya kar bırakacak gibi
-
Eline sağlık hocam Adana’yı çok merak ediyorum bakalım örtü oluşacak mı