26 cok gec ben 8 subat 14 subat arasi efsane diyorum Mjo 5 faza gecis
26 öncesi sistem yok demiyor ki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur26 cok gec ben 8 subat 14 subat arasi efsane diyorum Mjo 5 faza gecis
26 öncesi sistem yok demiyor ki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. +30cm kar birikintisi var el değmemiş yerlerde ( bu da demek oluyor ki totel de bu akşam - gece 30cm yağmış )
Pek 30 cm benzemiyor ama yinede iyi örtü asıl şov bugün İstanbullular bende takipteyim bakalım nasıl geçecek
Hayırlı olsun arkadaşlar az foto atın merak ettik
Kırıkkale şakır şakır 3.7 derece yağmur yağıyor 😆
Biz bu gün çok çektik ondan siz de bu gece rüzgar kuzeye döner iyi koprsınız
hocam kaça kadar yağar sizce? radara baktığımıda 12 yi geçer gibi duruyor sanki ne dersiniz
2 saate doğuya doğru hareket edecek gece 2 ye kadar hafif orta devam eder yarın tekrar devam
Arkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam
Bu geceki ve Pazar günkü kar yağışı hatırı sayılır bir birikim ekler mi mevcut örtüye? 🙂
Ekler
Benim konum efsane yağış var 2 cm oldu bile
Konumum efsane yağıyor direk kar başladı devam ediyor
Angora hocam ne diyosun konya devirir mi 20 cm
Devirir inşallah
Radar dolmaya başladı bir saate başlıyoruz 😎
Eskişehir konyayı geçer hocam
Bu sistemde geçemez gibi duruyor Konya özellikle 26 sı gibi gelecek ikinci cephe baya kar bırakacak gibi
Eline sağlık hocam Adana’yı çok merak ediyorum bakalım örtü oluşacak mı
Bölgemize can suyu geliyor
Arkadaşlar merhaba kısaca sisteme değinmek istedim son yılların et etkili sistemi geliyor dondurucu soğuklar ve kar yağışları kapıda
Sistem şu an itibariyle başlamış durumda bu akşam saatleri itibariyle Eskişehir sonra Ankara Konya kısacası batıdan doğuya doğru ilerleyecek
Kar almayan ilimiz kalmayacak cm işlerini sevmem bölgemiz için can suyu kıvamında bir sistem hem barajlara Hemde çiftçilere can suyu olacak
Hayırlı uğurlu olsun
Soru varsa alabilirim