gfs sabah ghncellemesi çok güzel çıktı ama istikrar lazım sevinmek için çok erken tahmini en zor bölgelerden a.b konumu rezilde ediyor vezirde

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgfs sabah ghncellemesi çok güzel çıktı ama istikrar lazım sevinmek için çok erken tahmini en zor bölgelerden a.b konumu rezilde ediyor vezirde

Bize baba bi kar gelmez mi sorumlum, şimdi kendimi İzmir e kar bekleyen reis gibi hissettim
Gelir gelmesine de a.b konumu önemli hemen kaçıp gidiyo biraz oyalansa şöyle mükemmel olur yağış konusu çok değişken hele Ankara için çok zor tahmini Perşembe cuma gününe kadar takip edeceğiz bakalım şunu da söyleyeyim bu seferki kar sağlam soğukla geliyor yere düştü mü zink diye yapışır
Angora ben bunu hissettim 15 gün önceden hocam belliydi şubatta gelen sistemin marmara karadeniz ağırlıklı olacağı bakalım komşuda pişer bize de düşer belki
Hocam haklısınız bizede ne kırıntı düşer bekliycez ?
Kova yürekli gfs Adana'ya bile ortuluk kar vermiş ????
Hocam ben bu sinoptiği görmedim bilmiyom ? henüz hayal kırıklığı için çok erken
KAr yagacagi bellide ne kadar yağar efsane mi kestane mi o belli değil
fazla ümitli olmayın ama biseler olabilir

bıktım şu boşluktan
Coğrafya kaderdir hocam :D:'D
Bu sefer olacak gibi inşallah size de gelicek
Önce size gelsin biz az çok aldık daha doğrusu her yere gelsin bol bol bereket olsun
Bu sistemde en çok samsunlularin sevinmesini istiyorum onlarla kaderimiz aynı hep boşluk ?
Eren kardeşimiz den mesaj var
Yine başladınız ha ![]()
Gem biraz uçuk çıktı ama keşke gelse de diyemeden edemiyor insan ??
Gem sen bu sinoptigi tuttur bidaha gfs bakarsam namertim hayalimdeki sinoptikler
Yediğimiz kaziklardan sonra artık çok temkinliyim o yüzden kimseyi fazla umitlendirmemek için fazla yazmıyorum netlesmesini bekliyorum