Rezalet çıktı maalesef
Çokta rezalet değil hocam soğuklar artmış az yağış azalmış oda daha değişir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRezalet çıktı maalesef
Çokta rezalet değil hocam soğuklar artmış az yağış azalmış oda daha değişir
Ecm ikinci siklonu batılattı en azından yağış ulaştı güzel görüntü beğendim -10 derece kar yağacak
Güncelleme başlamadan uyarıyı geçelim lütfen sadace model odaklı yorum yapalım isyan şu model kötü bu model iyi yorumları bölgecilik yorumları yapmayın ( bölgem adına iyi çıktı kötü çıktı diye söylenebilir)
Bu arada herkes profiline konum girerse bizde biliriz neresi için takip ettiğini !!
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yeni sistemimiz hayırlı olsun inşallah
Hasan61 6 h olarak atabilin mi
Anlık mod
Hani Gündüz 4 Derece Adana İçim Ekstrem Bir Sıcaklık🤣🤣
25 yıl Adana’da yaşadım hiç kar görmedim yağdıysa da bir iki dakika sulu kar hatta kky sanki bu sefer 1 cm ilk rekoru kıracak gibi ne dersin ben bile çok heyecanlıyım ☺️
2017 den beri avrupa yakası karmı aldı bu kadar soğuklar akacak sora bız uzulmeyelım bıda bole soğuklar ele gecmez ona uzuluyoruz sevınen sevınebılır
Üzülebilirsin normal (daha hiç bir şey kesin değil belki sen de aynı şeyleri alacaksın ) ama başkalarının sevincini gölgeleme en azından sayfayı kirletme mesela ben Gaziantep’e Diyarbakır’a yağan kara kendi konumumdan daha çok sevindim
Birde her sistem her yere yaramaz gün gelir sizin oralar çoşar o zaman da seni tebrik eder seni seyrederiz
bence ole ben doğru durust kar alamaycaksam banane anadolu yakasından orda oturanlar sevınsın
Kardeşim bizde Ankara olarak kaç gündür etrafımız yıkılırken biz bol bol ayaz yedik ülkemizin her karışına seviniyoruz bencillik yapmayın
O zaman buraya gelip yakınmayın bölge konunuzdan veya ağlama duvarında bol bol isyan edebilirsin
Not böyle devam edersen ilk uyarı alacaksın
Bu arada 24 25 gibi diyagramda yağış senaryoları artmaya başladı önce Cumartesi yaşayalım bi Yandanda onu takip ederiz
Ama cumartesi günü rüzgar da sert esecek . Evet çok uzun kalmıyor ama yoğun bir tipi oluşacak.
Bence de , Şehir merkezi 10-15 cm yüksekler de 15-20 cm i görür bence bu güncelleme ile . İnşallah daha da uzun kalır ve 30 cm leri görürüz
İkinci siklon olursa bugün control verdi pzt tekrar yağış başlar o zaman 40 cm hayal olmaz 🙃
Mgm güncel Adana Hatay Osmaniye kar vermiş
30-40 lardan buraya geldik ya o çok üzdü .. değişme imkanı var mı olumlu yönde? Yoksa belli mi artık 3 aşağı 5 yukarı
Değişim her zaman vardır bu akşam ki güncellemelerden sonra üç aşşağı beş yukarı bişeyler söyleyebiliriz zaten yarın gece sistem girişi başlıyor
240 da bir sistem daha iniyor