Kötü enerji ya da karamsar düşünce paylaşma gibi bir niyetim yok ancak bu sistemden Ankara için bir beklentiye girmek zor gibi.
Beklentiyi en aşağıda tutmak lazım ama şöyle görüntüler de yok değil

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKötü enerji ya da karamsar düşünce paylaşma gibi bir niyetim yok ancak bu sistemden Ankara için bir beklentiye girmek zor gibi.
Beklentiyi en aşağıda tutmak lazım ama şöyle görüntüler de yok değil

Benim sesimi çıkartmam pek birşeyi değiştirmeyecek forumda takdir hakları siz saygıdeğer hocalarımda oy birliğiyle böyle bı karar alındıysa bize de saygı duymak düşer hayırlı forumları diliyorum..
Bak burada demokratik oylama yapıyoruz istersen katılabilirsiniz
siverek82 isyanininizi anlıyoruz biz bu olayı günlerce kendi aramızda tartıştık bugün sabah yapılan trol saldırıları bize böyle bir önlem almak zorunda kaldık
Birde başka hangi kısıtlama var acaba eğer bir öneri ve dileğiniz varsa aşağıdaki konuya belirtebilirsiniz
Başka bir veri sunuyor mu hocam zaten ??
Arada tahminde yapiyor ???
Mgm sadace radar ve sıcaklık takibi için bakıyorum
Mgm gün içinde tutturamiyor siz 7 gün sonraki guncelini bekliyorsunuz :D
Negatif endeks baydı bu sene
ecmwf ana çıktı bariz çok kötü ancak değerlendirmeye alamayız o çıktıyı çünkü kendi senaryoları desteklemiyor eps çok iyi geldi hatta dün akşama göre bile doğuladı
Hocam elinizde varsa paylasabilirmisiniz
Bu arada buluttan bildiriyor uygulamasinin sahibi arkadaşımız Galiba bu bayadir takip ediyordum inşallah sağlığına kavuşur #erenkismet Efsane-Semih
Allah acil şifalar versin inşallah rabbim ailesine bağışlasın