Tek damla yok ustad merkeze gelemedi
Gelirse vurur geçer aman dikkat
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTek damla yok ustad merkeze gelemedi
Gelirse vurur geçer aman dikkat
İzmirliler dikkat edin radar çok sıkıntılı inşallah can ve mal kaybı olmaz @SalihBey2003 durumlar ne
bursa nasil rüzgar yok mu ? Bursalı arkadaşlar kar yağınca geliyorlar
Bursa'nın da lodosu meşhur galiba
Holiganlasmadan sohbet edelim yoksa kapatırım konuyu
Hayırlı olsun bakalım
Konuyu açtım kavgasiz gürültüsüz güzelce sohbet edelim
Sistem gelirse diye ekledim ve zaten genel sibirya sistemi özelliklerine değinerek kendimce beklediğim durumu belirttim
Evet haklısın diyagramda da belki oluyor yağış senaryolari az ama her şey bir tepki a.b bakar Sibirya sistemlerinde yer sıcaklığı çok soğuk olur sıcaklık sıkıntısı olacağını sanmıyorum
SnowTime bunları konuşmak için çok çok erken daha sistemin gelip gelmeyeceği meçhul
Hocam ben hatırladığım kadarıyla karlı gün sayısı / yağmurlu gün sayısı özellikle son 2-3 yılda baya azaldı düşen yağış çoğunlukla yağmur olarak düşüyor kış vakti sıcaklık da bu vakitlerde genelde 2-5 derece bandında oluyor toroslarda 1500 rakımlı yerlerin kışın neredeyse her yağışı kar olarak alması lazım onlar bile sınırda kalıyor bu yıl
Doğrudur hocam bunu etkileyen binlerce sebeb var hocalarımız daha iyi bilirler yapacak bir şey yok hep beraber insanoğlu olarak doğayı katlettik sonuçlarını çekiyoruz
Sivas mükemmel kar yağışı alıyor maşallah
Bence iklim iç bölgeler için artık ılımana yakın ocağın sonunda sıcaklık sorunu çeken yerin iklimi karasal olarak geçemez anca fazla ılıman karasal olur o da dağlık bölgeler hatrına
Hocam bunun tek sebebi basınç dizilimleri yani bu geçen yıl da aynıydı 10 yıl öncede yani on sene sonrada aynı olacak işimize yarayan basınç dizlimi olursa sıcaklık sorunu olmaz 1 metre kar yine yağar
İşin ilginç tarafı 10 km ötede örtü bile yok Sincan merkezde
Vay be abim baya şanslısın mükemmel kar var zaten sahadaki kar yeter ve yağmaya devam ediyor ?
Sağol abim isteyen herkese nasip eylesin
TRT spor daki ankaraspor-keçiörengücü maçını izleyin derim baya kar var sahada
Evimin dibi :D