Arkadaşlar lütfen model takibi sırasında o konuda alakasız yorumlar yapmayalım !!!
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karadenizli hemşerilerimin buraya gelip "sistem marmaranın oldu bize niye yok, benim evime yağmazsa kabul etmem " gibisinden cümleleri kabul etmiyorum.
modelden modele sizde güncel konuşmayın.
Bu sene hangi modelin daha başarılı olduğunu modeli takip eden arkadaşlar anlayabilir burada bunu tartışmayın.sorularınız varsa karadeniz başlığından sorabilirsiniz.
Sağda solda yaşanılanları bu forumda yapmayalım daha dikkatli olalım
:alkıs: :alkıs:
-
Bugün memleketimde kar bekliyordum ama nem düşüklüğden dolayı olmadı. Güneyimiz yıkılırken ,biz yine hüsrana uğradık. Yarın biraz daha iyi duruyor kuzeyden gelecek kütleleri ve uygun şartları yakalarsak iyi olacak.
Haritalarda gördüğümüz o meşhur boşluğu yaşıyoruz resmen hafta sonu inşallah iyi geçer yoksa tırlatırız vallahi 😂
-
Muazzam maşallah bu sene iyi gidiyor Beyşehir maşallah
-
Maraş kameraları izleyin mükemmel yağıyor ana yollar kapanmış hayırlı olsun darısı hatayımıza
-
Hayırlı olsun inşallah daha da artar ihtiyaç fazla bu bölgemizde
Maraş kamerasına Baktım mükemmel yağıyor Diyarbakır kamerasını açamadım
İllerinizde varsa canlı kamera linkleri atınta izleyelim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ben su mesajida yazayim kapatayim konuyu. cunku ortada bir yanlis anlasilma var. ben ecmwf olsun gfs olsun gibi bir ifade kullanmadim ben sadece msj lari okurken nihai olarak ecmwf nin iyi gfs nin daha kotu bir cikti sundugu gibi bir algi oldugunu farkettim. onu duzeltebilmek manasinda yazdim. halbuki dikkatlice bakildiginda gfs yanlis olsun dogru olsun bunu kastetmiyorum. gfs ic anadoluda dogu anadoluda ve sanirim orta karadenizin kucuk bir kisminda 5-10cm lik daha dusuk verirken ulke genelini kar nem ve yagis olarak neredeyse 1.5-2 ye katlamis. ve kar alamayan cogu ilimize kiyilarimiza kar vermis. ben kimseyi kirmak yada bir yarisa girmek degil bu hatanin farkina varilmasi icin konuya dahil oldum.
iyi forumlar arkadaslar. ulkemiz ve hepimiz icin en guzeli olsun insallah cok uzun zamandir bekliyoruz.

(cok ozur diliyorum ben paylasim oldugunu farkedemedim)Abi gfs çözünürlüğü düşük olduğu için kky kar olarak geçiyor ve bizim bölge için çok kötü çıktılar veriyor ecm ise istikrarlı gidiyor ve daha gerçekçi geliyor birde kar haritaları hiç bir zaman yüz yüz tutmaz en iyisi anı yaşayıp görmek
-
-
Cfs tahmini beğendim AB gözü tam Orta Anadolu merkezli gözüküyor
-
Perşembe cuma gününe kadar diyarbakır merkezde kaç cm kar olur tahminen ?
Bir de haftaya pazartesi salı günleri diyarbakırda kar yağışı olur mu ?
Cevaplarsanız sevinirim
En az 10 ila 15 cm arası olacak gibi daha da fazlası olabilir oda nasip kısmet haftaya da artık Cumartesi pazar bakarız daha erken onun için
-
Arkadaşlar lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın gereksiz mesajlarla doldurmayalım sayfayı
-
Sistemin ilk karı yağıyor. Hafif bir kar örtüsü oluştu 🙂
Evet konumuma da yağdı bu fragman asıl kar hafta sonu rakımı 1100 olanlar geriye yaslanıp bekledin düşük rakamlar bir kaç gün daha takip lazım AB konumu ve nereden tırmanacağı belli değil ya rezil ya vezir edecek
-
Doğulu geliyor bu sefer AB orta Anadolu’ya kaydırdı her günceli farkli
-
mehmet civan günaydın abi eline sağlık şimdiden
-
Bu arada yarında en az iki üç cm ilk kar yapacak bir sistem daha geliyor sabah buradan takibini yaparız sorumlumuz Yasin71 bizi bilgilendirecektir 😎