Günaydın hayırlı sabahlar 🥱
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Benim taktik etmiş.. Çalıntı hareketlere prim vermeyelim
Dayını söyle kim olduğunu söyleyeyim 😂
-
Eline sağlık Saadet hocam biraz geriden geldim ama tüm paylaşımlara pasta verdik çok şükür 😅
-
2011 deki günlere döner miyiz hocam ne güzel olur 40-50 cm alsak şöyla dadınan yenmez
Belli mi olur neden olmasın ben 10 cm de razıyım bu sene istenileni alamadık devamı güzel olur inşallah
-
Yok arkadaşlar ben sizin öyle düşünmediğinizi biliyorum zaten ama konuşmalar dışarıdan bakınca öyle anlaşılıyor yine kalbiniz kırıldıysa affola
-
Arkadaşlar sohbetinizi bölmek istemem ama konuşmalar yanlış bence sistem indirmek veya -12 vermek Rabbimin işi biz sadace modelde onu görmek istiyoruz desek daha iyi olur diye düşünüyorum
-
AnkarA için 21 22 sistemi güzelleşmeye başladı oradan bize ekmek çıkar onu takipteyim 😎
-
Ordan kutladık burdan kutlayalım adet yerini bulsun Saadet nice mutlu yıllara
-
Bu arada Saadet yeni yaşın kutlu nice mutlu huzurlu bol karlı yıllara 🎂
-
Konu dışında cevap verince kızıyorlar buradan yazayım 😅 Çok teşekkür ederim, ben de dondurmayı umuyorum 🌸
Kızmıyoruz genel olarak uyarıyoruz diyelim 😅
-
Lütfen sohbetimizi diğer konudan devam ettirelim arkadaşlar
-
Herkese teşekkür ederim Zonguldakli67 abi hayırlı olsun seninde dediğin gibi görev ünvan benim için önemli değil burada aile gibiyiz çok şükür kimseyi banlama gibi kovma gibi bir derdimiz hiç olmadı tam tersi herkesi anlamaya kazanmaya çalışıyoruz
Başımızda bizlere her daim yol gösteren Whisper dayımız var bize en büyük artı oluyor
-
Hayırlı olsun Angora
Sağol başkanım da ne için hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun Cerkes55 hocam inşallah güzel sistemler alıp takip ederiz
-