sinyaller gucleniyor

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursinyaller gucleniyor

Valla hocam birkaç işim vardı gün boyu 5ten sonra dışarı çıktım ama kar zaten çoktan kesilmişti yollar buz pisti gibi karantina da olunca tuzlamak da pek işlerine gelmedi galiba yolda bir sürü kayan insan araba gördüm gezdim soğuğu çektim içime geldim akdenizdeki kütlelerin kuzeye az da olsa uğrama ihtimali var mı ucundan dokunur mu acaba konyaya onu merak ediyorum şu an
Onların gelmesi biraz zor duruyor yüksek basınç izin vermez gibi yine de gözünüz radarda olsun
bakalım hocam bu kütle durursa 2-3 cm olabilir gibi ne dersiniz biz yeşil kütlenin ordayız
İnşallah derim
SnowTime nerelerdesin kar yağıyor ?
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Kütleler güzel duruyor hocam nasıl yağışlar foto bekleriz
Angora yarın burası havadurumu diye site var 3-6 cm kar var demiş pazartesi için sizce bu mümkün mümdür şimdiki gibi bi anda radarda sistem oluşup yağar bilir mi o kadar ?
Hocam dün ankaraya 0.5 cm kar veriyorlardı bazı yerlere 5 cm yağmış yani şuan ki oluşumları çözmek çok zor radardan takip edip yağmasını beklemek en mantıklısı hiç bir hava durumu anlık olayları tahmin edemez
şunu şuraya atimde fazla heyecan yapmadan usulce takibe devam ![]()

Sanki yağışın kaynağı da Akdeniz çıkışlı olacak gibi duruyor hocam modellerde. Doğru mu düşünüyorum?
Evet doğru en sevdiğimiz bize en çok yarayan Akdeniz aktif duruyor modellerde bu güzel haber. Birde a.b işin içine gireceği için yine stresli günler bizi bekliyor :D
Ayın 24 gibi yağmurlu hava giriş yapıyor
Angora hocam bi kütle oluşuyor tahmininiz nedir hafif mi yağar sizce
Hayırlı olsun hocam hafif yağışa benziyor ama hava soğuk olduğu için tutucu kar olma ihtimali yüksek radarı takip etmeye devam
Günaydın arkadaşlar ilahi adalet oldu cumartesi Ankara'nın batı ilçeleri kar aldı dün gecede merkez ve doğusu çok şükür il geneli mutlu olduk hemen hemen her ilçede 3-7 cm arası kar var
Çok soğuk iki üç gün. Bizi bekliyor kuvvetli buzlanma ya dikkat edelim
Önümüzdeki hafta tekrar sistemler gelecek gibi duruyor sistemler dedim arkaya arkaya sistem ihtimalleri var şu sistem bitsin onlari takibe alacağız

Hocam bu Ankara'daki kütle Kırıkkale'ye gelir mi ?
Kardeşim bunlar Ankara'nın kendi ürettiği kutleler 500 hpa çok güçlü olduğu için yerinde sayar yani senin oralarda da oluşumlar var gibi
Dün gece de öyleydi :D
Dünkü ayrıydı siklon rotasindan dolayı öyle oldu eğer siklon biraz daha doğudan yukselseydi bugün farklı konuşurduk ne yazikki şehrin yarısı sıcak tarafta kaldı