Arkadaşlar bnde cok üzüldüm yarimiz aldık yarısı alamadı ama Arkadan yeni kütleler geliyor sıcaklık düşerse örtü yapar il genelinde yapar
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yasamkent civarı kara dönmeye başlamış varmı başka kara donen yer
-
Arkadan geliyor abi
-
http://seyret.sincan.bel.tr/mobil.php
Bende hayretler içerisindeyim ilk defa yüksekler yagmur alçak kesimler kar alıyor Sincan kameralarından Yenikent kavşağa bakin
-
abi sel gidiyor artık yağışın en güçlü yerinde karla karışığa bile dönmedi ha dönse bile tutmaz gibi
Sel götürmesinin hiç etkilemez yeterki yağış başlasın hemen tutar geçen yıl ben su birikintisinin üstüne kar tuttuğunu gördüm
-
Rüzgar kuzeye döndü tipiye dönüyor birazdan tüm Ankara kara çevirir
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Arkadaşlar ruzgar dönüyor birazdan başlar her yerde bu kadar ümitsiz olmayin
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
kaç olması lazım kar için 1000 rakım hava 0.4 806 rakım da bizde de 0 falan vardır ama yağmur yağıyor
Siklon dolasisiyla kuzey ve batı ilçeler daha şanslı şuan
-
İlerleyen saatte kara kara çevirecek
-
Tutunca bir fotoğraf paylaşsan sorumlum
Ne demek bı tutsunda fotolar gelecek abi
-
Konummumda kar başladı
-
Radar dolmaya başlıyor arkadaşlar hazir mıyız
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bölgemizde Eskişehir de kar başladı cephe Ankara civarına yaklaşıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available.