arkadaşlar telegram grubuna bekliyoruz ordan bilgilendirme yapıyoruz
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
arkadaşlar onumuzdeki günlerde 5-10 cm lik ara ara olan kar yağışları alacağız ben kafamda bitirdim bu sistemi ne gelirse razıyım mantığına girdim ve önümüzdeki sistemlere odaklandım bizim marta kadar şansımız var unutmayın bu daha ilk sistem diyagram da ayın 26 si gibi bı haraektlenme var şimdiden yüzde 44 ler var haftaya başlarız rakibine

-
yılın ilk kar yağışı başladı elhamdülillah
Hayırlı olsun hocam foto video bekleriz
-
Çok biliyorsaniz neden tahmin soruyorsunuz anlamadım
-
Arkadaşlar işteyim modellere bakamadım akşam bakarız beraber
-
Bu akşama kadar değişeceğini düşünüyorum ben hala.
Umut iyidir
-
Angora hocam ab deniz üzerinden hareket ederken o kadar kararsız davranan modeller nasıl daha 3 gün olduğu halde bu sinoptikte kararlı duruyorlar
Valla bende şaşırdım tüm modeller mutabık nerdeyse orta iç Anadolu hariç her yer güzel kar alacak hayırlısı olsun ayın 24 25 gibi bı sistemndaha var ona odaklaniyorum ben yavaş yavaş bundan ne çıkarsa kar moduna girdim
-
Valla bu kadar mı kötü gider bı durum yarında değişmezse onumuzdeki maçlara bakacağız
-
Ortaya gelince kırmızı boya bitmiş Galiba ??
-
Sabaha yine değişir hocam..
İnşallah yoksa yıldız saymaya devam
-
Berbat ne yazikki
-
Ya o değilde sabaha kadar kar nöbeti tutturacaksınız şimdi bana, hayır gökyüzü de görünmüyor fena sis var
Doymadın mı abi kapının önünde 10 cm yatıyor zaten ?
-
Bu arada küçük bir kütle yaklaşıyor erimezse kar başlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
A.b bı 100 150 km dogularsa kurtaririz
-
A.b sistemi böyle son ana kadar takip etmek lazım geçen sene 6 Ocak sisteminde son güne kadar bizi sicakda bırakıyordu modeller sonra bir günde hepsi değişti 20 cm yakın kar aldık hatta öğlen yağmura çevirmesini bekliyorlardı gece 10 kadar lapa lapa yağdı yani size önerim bu saatten sonra en iyi model radar sıcaklık takibi Arkadaşlar