Gfs nin sonlarda gördüğünü bakalım Ecm görecek mi, görsede görmesede hafta içi modeller de iyi yönde değişimler göreceğiz....
Ecm 240 kadar güncelleniyor menzili yetmez ama eps de bakılabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs nin sonlarda gördüğünü bakalım Ecm görecek mi, görsede görmesede hafta içi modeller de iyi yönde değişimler göreceğiz....
Ecm 240 kadar güncelleniyor menzili yetmez ama eps de bakılabilir
Güzel iş görür
Gem kolpalığı bırakmış bu sene iyi ilerliyor
Burası havaların sesi formu başka site ve siteler hakkında lütfen yorum ve değerlendirme yapmayalım varsa sıkıntınız özel mesajdan uzun uzun sohbet edebilirsiniz
Tam ülke sistemi olur bunun siklonlu hali
Sizinkileri zaten okumuyorum da. Bu alanda işi bilenleri takip ederim. Sarp biliyor ama hataları var.
Tamam 👍
Ana fikir güzel
İzlanda çok şişik izin vermez
YaZdığım anda azor yükselmiş lodos arkası kar mı yoksa
Azorun önü açılırsa ne var ne yok iner iskandinavyada yb de lazım.
İzlanda çok şişik izin vermez
Sistem gelmiyor değil, beklenildiği gibi gelmiyor. Gidişat bahsettiği gibi gidişat değil. Birde sürekli arkasında duruyor
Tutmamış ki neyin arkasında duruyorsun. Revize edersin anlarım. Kendisi bence çok uzun vadeden tahmin yapmamalı, patlıyor elinde yoksa. Zaten bu işleri kimden öğrendiği belli. Öğrendiği kişi de nowcastongci, uzun vadeden anlamaz.
Önceleri seni yapıcı eleştiri yapıyordur diyordum ama şimdi tamamen kanaat ettim senin sarp a karşı bir kinin var sadace onun bloğuna yazıyorsun ve olumsuz bir durum olduğu zaman geliyorsun ne hikmetse önceki siteden hıncını alamadın galiba
Kırıkkale lapa lapa yağıyor yeni başladı geceye kadar devam ederse iyi örtü olur 🥳❄️
Senin adına çok sevindim 🙂
Sabahki ecmwf eskiye göre iyimi olmuş kötümü
Son saatler fena değil