Üst üste 2 haftadır puan alamıyorım eskiden bu kadar zor değildi yarışma bende sıkıntı var büyük ihtimalle :D
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
-

Benim bu dönem online eğitimden dolayı bazı notlarım düşüktü ikinci dönem neler olucak bakalım
-
En yüksek:16.2
En düşük:7.6
Herkese başarılar... -

Yağış İstanbul'un Anadolu yakasının güneyine kadar indi yavaş yavaş etkisini kaybediyor 2020-2021 kışının son sistemi etkisini kaybetmek üzere -
Anadolu yakasında çok güzel kütle var.
Yağışın kuvvetli olduğu yerlerde lapa lapa kar yapar. -
Meteociel düzelmiş çok şükür
-

Kütleler karaya Anadolu yakası üzerinden giriş yapmaya başlıyor -
ömer bursa nasıl olur acaba varmı bişiler özellikle gece ?
Kar olur ama etkili olanı yarın
-
Ömer yağış ne zaman. Görünmeye başlar radarda
Gece ve sabah saatlerinde
-
Kocaeli gölcükte kar olur mu bu gece
Olur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Vortex'in inişi Avrupa yakasına uygun değil fazla doğulu İstanbul Avrupa için hatta Anadolu yakasının batısı için uygun değil boğaz hattında uzak kalmış biraz.
Eğer iniş böyle devam ederse Anadolu yakasının doğusunda buna benzer görüntü oluşur Avrupa hafif karla izler maalesef .The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın öğlene kadar kar yağışları devam edicek bu gece ve özellikle yarın sabah bölgemizin çoğunda kar yağışının daha da etkili olmasını sahillerde çatılarda,arabalarda yada yerde cıvık bir örtü, yüksekler güzel bir örtü bekliyorum .Yani sabaha örtü ile uyanmamız ihtimali bir hayli yüksek.Kar yağışının yanında bazı yerlerde graupel (kar paleti) ve gökgürültülü kar şeklinde gözlemlenebilir.
Ama bugün de olduğu gibi bu örtü çabuk eriyecek yani çok kalıcı kalmıyacak.
Bu bir tahmin ben bugün çoğu yerde bu kadar etkili bir kar beklemiyordum doğruyu söylemek gerekirse sürpriz oldu benim için de :D . -
manyas - Balıkesir lapa laapa yağıyor her yer beyazladi cok yoğun

Hoşgeldiniz uzun süredir yoktunuz.
-
Konumumda hiçbir şey olmadı şu ana kadar maalesef. Bugün İstanbul’a 6 derece gösteriyordu MGM ama İstanbul’da yerler dahi beyazlayacak kadar kar yağdı. Bursa’da ise hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Tabi yüksek kesimler, Uludağ’ın eteğindeki bölgelerden bahsetmiyorum. Ova açısından söylüyorum. Ama bu gece ve yarın sabah yağacağını düşünüyorum az da olsa. Çünkü şartlar daha uygun görünüyor
Ben Bursa'ya asıl kar yağışını bugün öğleden sonra akşam saatlerinde bekliyorum