Ömer hocam bu girdabın etkili olması kaç saatlerinde olacak ortalama bize ve başka şehirlere? Ona göre küçük bir uyku molası vermeyi düşünüyorum :D
Gece saatlerindende
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖmer hocam bu girdabın etkili olması kaç saatlerinde olacak ortalama bize ve başka şehirlere? Ona göre küçük bir uyku molası vermeyi düşünüyorum :D
Gece saatlerindende
gelmesi belenen fırtına gelirse sakarya kıyısına vurma olasılığı nedir
%50-55 vade yaklaştıkça değişir girdapın dağılma riskiyle birlikte yazdım
merhaba. Bu bahsettiğiniz girdaptan Arnavutköy Karadeniz kısımları etkilwnir mi ve ne zaman olursa bilgi alabilir miyim.
Şuanlık net değil
Ne zaman yogunlasir tahmini
Kütle gelince :olumlu:
Ömer radarda dekler çok zayıf böyle mi devam edecek ?
Hayır
Euro4 dek konusunda çok başarılıydı bugünkü Dek'te bakalım neler olucak
hocam bunu nerden takip edebilirim
Ömer Çıkarsa Bursa’yı da etkiler mi hocam
Bilmiyorum
yönüne nereye yerleşeceğine bağlı
Beklentiyi yüksek tutmayalım
Evet karaya çıkmama ihtimali var :olumlu: Beklentiyi her zaman minimumda tutmak şart
Takip edilmesi lazım çok ilginç olaylar yaşanabilir mezosiklon girdabı bu karaya çıkarsa ![]()
Mezosiklon kuvvet indeksi detaylı yazı burada
Kardeşim Esenyurt civarına da uğrar mı bu esrarengiz şey:)
Bilemiyorum Karaya çıkamadan eriyebilir
Karaya çıkarsa inanılmaz olaylar yaşanır dikkatle takip edilmeli çok önemli sağlam gömer bu
Yoksa bu güneş o meşhur sözle kar mı topluyor ![]()
![]()
Ömer Hocam bu karadenizde girdap oluşumu falan diye tweetler atmış başka bir forumun hesabı böyle bir şey var mı? Varsa etkilenme ihtimalimiz var mıdır?
Ömer Karadeniz üstünde girdap olusmus bir incele istersen karayı vurursa felaket kar bırakır
Gördüm hocam inerse sağlam kar bırakır bu girdap tam bir piyango böyle bir ihtimal olabilir
bursa merkez için yetkili arkadaşlar bu akşam ve gece ne olur ? yağış devam edermi acaba ?
Devam edebilir
Ömer hocam gece oluşacak yağışların İzniği vurma ihtimali var mı?
Evet