Bu thundersnow'lar Pazartesi-Salı günkü dek yağışının kuvvetli olma ihtimalini gösteriyor olabilir ben deklerden ümitliyim
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Olaylar değişiyor mu yoksa gece sıcaklığı ortaya çıkıp Dek ve cephe birleşebilir
Yani cıvık kar örtüsünün yerini kaliteli kar bırakabilir -

Karadeniz çalışıyor iki yakada Dek+cephe alıyor
-
Anadolu yakasınada ugrarmi Ömer ?
Bilmiyorum nasipte varsa uğrar :'D
-
-
buradaki yetkili arkadaşlar bursa merkez için ne düşünüyorlar acaba gece son şansımız olarak kar yağışı yoğunlaşırmı ?
Hoşgeldiniz bu gece yağışta herhangi bir artış beklemiyorum
Cephe bitimindeki Dek'lerden beklentim fazla -
Omer İzmit merkez de cıvık bile göremedik ? bu arada dekler güneye gelir mi izmit merkez taraflarına yoksa yine mi kuzey de takılır
Şuanlık gelirler gibi görünüyor bakalım garanti vermeyeyim de :'D
-
Ya Ömer ne Medyası kar haritası 45 55 cm verirken ne youtube'u buraya atmadık mı haritaları buradan konuşmadık mı mini 87 veya 6 ocak'a abi çektirir vs diye
Ben demedim mi sahillerde sıcaklık sorunu yaşanabilir diye
-
BİR DAHA rica ediyorum sahiller boyle riskliyken, "30-40 CM HER YER SAHİLLER DE DAHİL" tarzı soylemlerde bulunmayın. Eğer İstanbulda sahillerde kar tutmuyorsa, o sistem sistem deıgldır arkadaş. Yükseklerde zaten her sistem tutma oluyor onları saymanın bi manası yok. Yine rezillik.
Kim demiş 30-40 cm ?????
Medya'dan haber alıp neden forumumuzu suçluyorsunuz -
16 Ocak sisteminde en düşük karı İCON verdi ve icon kazandı. Bu sistemde de en düşük karı yine İcon verdi ve tekrar onun dediği oldu. İcon ne derse o dur bundan sonra.
Ecmwf ve İcon dışındaki model bakmıyorum ben
-
Her konuda çok umutlu olduğumu iddia ediyorum ancak benim de umudum yavaş yavaş tükenmeye başladı son umut DEK'ler.
Hocam ben herhangi bir sıkıntı olursa söylerim sıcaklıkta sıkıntı olduğunu dedim medya 87 derken ben sahilde cıvık olur dedim
Dek lerde çok sağlam kütleler olabilir tabii konumuzun şansına bağlı -
Mesajları okuyamadım ama
İstanbul'da Çarşamba gününe kadar yüz yüze eğitime ara verildi
Zaten okula gitmiyoruz ki abi :coksıcak::coksıcak:
-
İşimiz Dek'lerde o dediğim sıcaklık sıkıntısı ortaya çıktı modellerde resmen bas bas bağırıyordu maalesef oldu ama Dek zamanı sıcaklıklar iyi
-
Ömer hocam konumumda heryer sırılsıklam oldu karda çok az inçe yağıyor ne zaman iri taneli yaığıcak ve tutmaya başlıcak acaba. Heryer ıpıslak.
Bilmiyorum radar takip et cephe bitince Dek başlar o zaman tutabilir
-
anadolu yakasında kaç gibi yağış sona erer
Kar devam eder sadece hafifler