Bende bu var işinizi görür mü bilmem
Tutarlılık yüzdesi ne ne değil yorum yapamam
Ens=Ecmwf ikisinin de tutarlıkları benziyor neredeyse aynı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende bu var işinizi görür mü bilmem
Tutarlılık yüzdesi ne ne değil yorum yapamam
Ens=Ecmwf ikisinin de tutarlıkları benziyor neredeyse aynı
İyi geceler
ailesi
Çarşamba sonrası için dedim hocam dek şartları bir tık bozmadı mı yanlış yorumlamış olabilirim affola
Dek bantları çok iyi hocam ![]()
Güzel dek alma şansımız var
Arkadaşlar tamam ortam gerilmesin sakin olalım
hocam 1-2 gün önce pazardan cumartesiye kadar kar veriyordu modeller
Ben önümdeki sisteme bakıyorum arkasına başka zaman bakarım modeller istikrarsız
arkadaşlar fark ettiniz mi iki sistemdi can abi haritalı tahmin yapınca modeller bozmaya başlıyor =D=D CAN abi pzt günü işler lehimize değişmezse revize edecek misiniz haritayı ?
Modeller bozulmadı ki hocam aynı
Sinan abi onun olmayacağını biliyor. Ve şaka maksatla. Söylediğimizde anlamıştır. Hocam.
Önünde bir sistem var o sistemde kar alıp almayacağına bakmayıp neden sondaki sisteme bakıyorsun anlamış değilim millet havada görmek için her seyini verir sen aç gözlülük yapıp daha cok kar istiyorsun hoş bulmuyorum bunu
hocalarım konumum adına geçtiğimiz sistemden daha iyi bir kar örtüsü alır mıyım yani 15 ocak sistemini geçer miyiz ?
Geçme ihtimaliniz geçmeme ihtimalinden daha fazla
Pazar gününü yaşayalım önce devamı sonra netleşir :snowboard:
Ömer hocam benim köyde ne zaman kaç gibi başlar.
Marmara konusuna yazdım
Ecmwf'ye göre yarın akşam 20'da kar Çanakkaleden giriş yapıyor gece 1'de tüm Marmara'da kar başlamış oluyor
Trakya'da kar yarın akşam 20:00'da yükseklerde başlar 22:00 tüm Trakya'ya yayılıyor Ecmwf'ye göre
Ecmwf'ye göre yarın gece kar başlıyor dewpoint uygun saat 22:00'dan itibaren kademeli olarak başlıyor Önce Avrupa yakası yükseklerinden başlıyor yayılıyor 12'de tüm İstanbul'da kar başlamış oluyor gece sıcaklığı etmeni ile birlikte sabaha örtü ile uyanabilme ihtimali var
İcon çok pis bozdu
Bozulan bir şey yok
Ben anı yaşayacağım model takibini bugünkü Ecmwf ile kapatıyorum