bir de köyde oturuyorum yani o kadar ev yok etrafımda ama deniz seviyesindeyim etki eder mi
Deniz seviyeleri sıcaklık anlamında biraz riskli olabilir ani sıcaklık değerlerine bakacağız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbir de köyde oturuyorum yani o kadar ev yok etrafımda ama deniz seviyesindeyim etki eder mi
Deniz seviyeleri sıcaklık anlamında biraz riskli olabilir ani sıcaklık değerlerine bakacağız
muhteşem
Akşam bu görüntüleri de görmek çok iyi olacaktır sahiller de örtü almalı
Hayır neden kimse beni takmıyo neden kimse cevap vermiyor. Düzgünce soru soruyoruz. Onda bile cevap alamıyoruz. Yapmayın böyle ama. Lütfen.
Bana sormamışsın ama ben yazımı yazayım denize 0 (sahiller) yerler dışında başka yerlerde örtü sıkıntısı beklemiyorum özellikle senin köydü galiba oralarda örtü olur sıkıntı olmayacağını düşünüyorum

Böyle diyagramı uzun süre göremezsiniz mükemmel şaheser resmen
pazartesi oynanacak bursa maçı da ertelenebilir galiba
Evet ertelenebilir
İstanbul küçükçekmece yine kısıra kalıcak gibi duruyor , varmıdır tahmini olan arkadaşlar
Küçükçekmece'de kar alıcak Bakırköy'de kar alıcak Bahçelievler Şirinevler de kar alıcak her yer kar alıcak
Doğum günün kutlu olsun >>>WinteR<<< hocam
millet kırmızı bekliyordu
Takıldığınız tek şey bu olsun hocam :D
Ömer izmit merkez ve Asya kıtası için sıcaklık sorunu var muhabbeti dönüyor doğrumudur
Kocaeli'nin denize 0 taraflarda sıcaklık sorunu olabilir Pazartesi düzeliyor
Marmara'ya kar hayırlı olsun Pazar gününden itibaren Marmara'daki tüm iller kar yağışına kavuşacak.Ve tüm illerimizde iyi-kötü örtü oluşacaktır
Trakya'ya sistem hayırlı olsun son dakika sürprizi olmazsa Trakya örtülü kar yağışına kavuşacak
Pazar günü çok önemli benim soğuma anlamında çekincelerim var bu soğuma çekincelerim sahilllerde örtünün kalitesini düşürebilir veya örtü anlamında sıkıntılı anlar oluşabilir o yüzden ani takip yapmak şart
Örtü oluşmadan seyirlik bir şekilde yağdı güzel yağıştı
Hayırlı geceler
ailesi
hocam ne zaman kara döner yağış
Ben bugünkü sistemin detaylarına bakamadım >>>WinteR<<< daha detaylı biliyor