silikon ne demek internette bektım hakkında bir şey bulamadım kısaca anlatabilirmisiniz
Silikon değil hocam siklon
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursilikon ne demek internette bektım hakkında bir şey bulamadım kısaca anlatabilirmisiniz
Silikon değil hocam siklon
Sabahki yağış da sıcaklık sorunu olabilir. Şuan sabah 9 gibi Max 850 hpa da - 6 durumu varken bu durum ögle vakti anca - 10 a çıkıyor yağış durumuda çekilmiş duruma geliyor.
Yani diyorsun ki yağışın güçlü olduğu anlarda kar güçsüz olduğu anlarda ise yağmur olarak alırız
yağış öğleden sonraya doğru kesermi hocam
Poyraza çevirdiği an biter
hocam sabahki yağışta örtü alırmıyız ?
Kütleye bağlı ani örtüler olabilir
Avrupa yakası kar alıyor işte sadece benmi görüyorum yoksa ![]()
Aynen ben de 87'yi abartı buluyorum. 4 yıldır doğru düzgün sistem almayınca normal bir sistemi gözümüzde fazla büyüttük.
4 senedir gelen ufak sistemlerden sonra bu sistem onlardan daha büyük bir sistem olduğu için şok yarattı çoğu kişide o yüzden abartılar ortaya çıktı.
Bu pozitif enerjiniz beni de mutlu ediyor inşallah güzel sistem alırız
Can abi yarınki tahmininde detaylı yazar hocam ayrıntıları
arkadaslar istanbulda tipi gorurmuyuz?
Rüzgarın kuvvetli olduğu anlarda evet
1 derce ile kaçmış
Onları anlık takip edeceğiz hocam Mgm'de anlık sıcaklıktan takip edebilirsiniz
kaç derce olması lazı
0 derece altı sıcaklıklar örtü yapar
sakarya kıyı kesminde oturuyorum pazar günü sıcaklık karı engeller mi ?
Denize 0 yerdeyseniz olabilir haritanız bu şekilde
expapos.com sitesindeki kar tahmini istanbul-kocaeli arasında yarın bir iki saat kar yağabilir gösteriyor. :snowboard: :snowboard: :snowboard:
Doğrudur yarın kar yağışları görülebilir belli bölgelerde
Bu güncelleme ye göre kar ne zaman nasıl başlar ?
Pazar sabah saatleri asıl sistem
Yarın da cephe kaynaklı kar görülebilir
Ömer Bursa için pazartesi sabah saatlerinde kar yağışı var mı ayın 15 i nasıl geçecek
Hocam kar dedim fakat örtü demedim Nilüferde yaşadığınızı gördüm sıcaklık sınırda kalabilir modeldede görüldüğü gibi özellikle sahil taraflarında