bence pazar pazartesi kurtarmak onemli diger gunler daha cok degisir. pazar pazartesi güney kıyılar icin sıcaklık sıkıntı cıvık örtü yapabilir
Katılıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbence pazar pazartesi kurtarmak onemli diger gunler daha cok degisir. pazar pazartesi güney kıyılar icin sıcaklık sıkıntı cıvık örtü yapabilir
Katılıyorum
Dedim ya işte pek bir fark yok sabahla Dekler iyi 16 sında o kadar
16'sındaki Dekler dışında olumlu bir şey göremedim maalesef
Ömer Bursa için pazartesi sabah saatlerinde kar yağışı var mı ayın 15 i nasıl geçecek
Kar var 15'inde Bursaya
Trakya özlediği kar yağışına bu sistemde kavuşuyor yüksek ihtimalle Trakya güzel kar alıcak
Ben herhangi bir tahmin yapmayı düşünmüyorum anı ve güncellemeleri değerlendirmeyi düşünüyorum ben pek sevmedim ilk atağı (Pazar günkü sistemi) çünkü sıcaklıkları beğenmedim ama hafta içi sıcaklıklar gayet iyi takip edeceğim
23 şubat 2019 sisteminde kaç cm kar derinliği olduğunu bilmiyorum ama tahminen hatırladığım kadarıyla 15 cm kar vardı. Bu sistem ile kıyaslandığında bu sisteme daha iyi diyebilir miyiz?
Ben bu sistemi beğenmedim hocam ama on dediğiniz sistemden daha büyük bir potansiyel taşıyor (Beğenmeme nedenlerimi yazdım )
Cennetteyim diyim sana ?
Tek emoji yeter anlatmaya
K.cekmece icinde mi boyle ? 67 rakimda mesela
Sahil kesimdeyseniz böyle maalesef tabii değişimler olabilir takip edelim
Direk olarak ana çıktının 2m sıcaklıklarına bakarsak hem kendimizi hem diğer arkadaşları yanıltırız çünkü şu anda ana model olarak böyle gelicek deseler bile geçen sistemden yağışın veya soğuğun dedikleri saatlerde giremediğini gördük bundan dolayı tek çıktıdan 2m sıcaklıklarını yorumlayıp sağlıklı bilgi alamayız neyse o anda görüyoruz sistemi
Hocam ben şimdiden söyleyeyim de suçlu olmayayım bunları söylemezsem kendimi kandırmış olurum sistem anında kimse neler olacağını bilemez sistem yaşanırken sıcaklıklar yetmeyebilir anlamında dedim
Ömer hocam GFS'ye göre konumumda sıcaklık sıkıntısı çekme şansımız var mı sizce?
Sizin kötü değil hocam İstanbul riskli
2 derece çok yüksek bir sıcaklık hoş görüntüler değil
Sıcaklıklar çok kötü hiç beğenmedim sahillerde özellikle kalitesiz kar,sulu sepken yapar bu soğuklar maalesef
Ömer kardeşim yağışlar kısılmış sanki dime. GFS de.
Yağış değişken olabilir önemli olan soğuklar
Yarın güzel kar olabilir karayelle