Dünkü Kocaeli'yi etkileyen oluşumun benzeri görünüyor radarda bakalım Marmara'yı etkileyecek mi ?
(Dağılma ihtimali var)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu bölgedekiler çok şanslı müthiş bir bant yakaladılar
Hayırlı kandiller
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Doğum gününüz kutlu olsun...
Video'nun sonundaki kişi 9 Eylül 1922'de İzmir'de ilk olarak Yunan bayrağını indirip Türkiye Bayrağını asan kişi Mehmet Raşit Nazlı'dır (Çok güzel bir edit olmuş izlemenizi öneririm)
Benim anlamadığım bir şey var yüzde yüz ihtimal artık bir kesinlik belirttiği için neden hala ihtimalden sayılıyor yüzde yüz ihtimal biraz saçma olmuyor mu benim kafa biraz değişik çalışıyor kusura bakmayın 😃😃
%100 ihtimal diye bir tamlama yoktur zaten Örneğin %100 ihtimalle kar yağacak diye bir cümle olamaz burda ihtimalle kelimesi gereksiz sözcük kullanımına örnektir O cümlenin doğrusu %100 kar yağacaktır (Yani benim bildiğim bu)
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Doğum gününüz kutlu olsun ![]()
Beklentimizi düşük tuyoruz hocam ki üzülmeyelim. 😊 Ömer
evet beklenti dusuk sonra uzuluyoruz.
Tekirdağ'da üniversite okumak bir kar sever için işkence... Çaresizce olanları izliyoruz..
Beklentiyi düşük tutmanız iyi fakat hiçbir şey beklememeniz yanlış olur ben örtülü kar bekliyorum aksi benim için sürpriz olur
@Salihh engeli açsanız artık
Salihin arkadaşı mısın ?
Trakya'da internet icat edilmedi sanırım çok sessiz konu :D
Ecmwf akşam güncellemesinde Trakya'ya yine kar verdi çok ciddi olmasada güzel kar yağışı alacaktır Trakya.
Sistem 2 Şubat Çarşamba öğle saatlerinde Balkanlardan sınırımıza doğru giriş yapıyor ve tüm Trakya'ya kademe kademe yayılıyor(Tüm Trakya'ya varması akşam-gece saatlerini bulabilir).Ve 3 Şubat Perşembe'ye kadar etkili olucaktır.
Yükseklerde 10-15 cm alçaklarda ise 3-10 cm'lik örtü muhtemeldir
Günaydın
benim de corona pozitif çıktı
Hayırlı geceler soğuk aldım hastalandım
Geçmiş olsun ![]()