ecmwf'e göre saray ve çerkezköy çok iyi yağış alıyor ?
Yazdığım gibi olucak büyük ihtimalle Tekirdağ zaten şanslı yerlerden biri Edirne'nin doğusu Kırklareli'nin doğusu örtülü kar alma ihtimali yüksek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturecmwf'e göre saray ve çerkezköy çok iyi yağış alıyor ?
Yazdığım gibi olucak büyük ihtimalle Tekirdağ zaten şanslı yerlerden biri Edirne'nin doğusu Kırklareli'nin doğusu örtülü kar alma ihtimali yüksek
sakarya kıyı kesminde oturuyoruz iyi kar alıcakmıyız
Evet
Akşam yine bakalım dek yağışlarında çok çok az azalma var bu güncellemede belki düzelir
Dek bantlarının güçlü olma ihtimali daha yüksek olmamasından
Gfs kusursuza yakın bu arada cok beğendim hem siklon güçlü hemde dek müthiş ![]()
İyi geceler arkadaşlar yarın öğlen gelirim tüm modellere bakarız :olumlu:
icon modelinin tutarlılık oranı nedir? Ya da sadece bana mı berbat geldi? Biri yorumlayabilir mi?
Tam bir 72 saat modeli 72 saatten önce çok oynak onun da düzelmesi şart ama Ecmwf kadar düzelmesi zor bir model değil takip etmek lazım ve bu sistemin İconun belirlemesi yüksek ihtimal yakın vadede en iyi model çünkü
Enteresan bir gündü Ecmwf sabah gösterdigi tehlikeyi tüm sisteme yaydı ama balon çıktı olma ihtimali yüksek garanti konuşmayayım şimdi Ecmwf bu ne yaparsa şaşırmam
Ecmwf cok önemli tüm modeller bunu göstersin sadece Ecmwf göstermesin ben hâlâ tedirgim olurum inşallah yarın sabah toparlar
İzobarlar dek için süper değilmi ?
Gfs te mükemmel sağlam kütle getirir
DEK durumunda bir değişiklik var mı? DEK lerden yararlanabilecek miyiz istanbul avrupa yakası olarak?
Dek ihtimali yüksek İstanbul için yarın gece daha da netleşir
Gfs ve ecm güzel çıktı vermezse kendimi İstanbul 3. Köprüden atıyorum..
(Totem. Bilenler biliyor bu totemi)
Yani profil fotoğrafındaki olayı mı yaşıyacaksın reis
Ben anı değerlendiririm güncellemede neler olur onu söylerim benim herhangi bir ileri görüşlülüğüm yok ben bir sorumluyum tahminci değilim
Hemen 1 güncellemeden neden isyan çıkarıyorsunuz anlamadım üzülüyorum
Sibirya dendi şimdi İzlanda'mı oldu arkadaşlar ağız değiştirmeyelim biz karayelciii diye bir üyeye niye ceza verdik o zaman? Adam burada 10 gün soğuklar sıkıntı yaratır mı diye sordu.. cillop gibi güncelleme kar haritası istanbul 40 cm neyi kötü? Allah'a biraz şükür mü etsek?
İzlanda kökenli değil Rusya kökenli Rusya'da biriken soğuklar bizi etkiliyor
Arkadaşın dediği farklıydı o poyraz sıkıntı yaratır mı diye sordu o zaman gelen soğukların sıkıntı yaratmayacağını söyledim şuan da poyraz sıkıntı yaratmıyor modelde sıkıntı var Rusya'dan gelen soğuklar kısıldı
Kar haritasına bakarak yorum yazmıyorum çünkü şuan o biriken kar cıvık olur çünkü Rusyadan gelen bu soğuklar cılız kaldı
Rusya üzerinden biriken soğuklar bize geliyor soğuklar güçlü zaten :?: Ama bizi etkilemek için şartlar oluşmuyor
Normalde oluşuyor ama bu güncellemede oluşmadı