Ömer hocam konumum adına son güncellemeler nasıl ilerliyor, internetim rezil bir duruma 5 dakika bekleyerek ancak bu konuya girebildim.
Konumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖmer hocam konumum adına son güncellemeler nasıl ilerliyor, internetim rezil bir duruma 5 dakika bekleyerek ancak bu konuya girebildim.
Konumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
Ömer hocam ipsala keşan civarları sizce nasil
Avrupa (Ecmwf) modelindeki siklon az da olsa kar veriyor sizin için hocam yani ince bir kar örtüsü var diyor
Güncellemeleri takip edelim kesinlik kazanmadı
marmara'nın kıyı kesimleri güzel kar alıcak mı
Şu anlık bu verilere göre evet
Herkese selamlar. Yetkili arkadaşlar Istanbul-Esenyurt civarında kar tam olarak ne zaman başlar ve ortalama ne kadar kar kalınlığı olur, pazar günü yoğun kar olur mu ?
Detayları yarın akşam konuşalım hocam şuanlık biraz erken
Anadolu yakasına -8 giriyor Pazar günü sizce örtü için yeterli olur mu Sibirya yb ile geliyor sistem biliyorum ama etki olarak çöl bilmiyorum amatör olarak takip ediyorum hava playlarını
Pazar günü geceden itibaren kar tutma olasılığı yüksek
Meteoroloji pazar günü kıyılara karla karışık yağmur demiş doğru mu acaba ben pek sanmıyorum ama
Anadolu yakasının kıyı ilçeleri eriyen kar yani su oranı yüksek kar alma ihtimalinden dolayı Mgm kky koymuştur
Ama bu döngü belli bir süre sonra yani gece saatlerinde düzelecek
Ekran kaydı alabilseydik.Ben disardaydim
Marmara ![]()
![]()
![]()
!! Coming Soon
Şuan için Tekirdağ'ın örtülü kar görme ihtimali modellere göre yüksek
Ancak Edirne ve Kırklareli ise örtü anlamında sınırda kalıyor takip edelim 1-2 güne Marmara Bölgesi Meteorolojik Yorum Konusu bu konuda detaylı yazı yazıcağım.
Pazar günü itibariyle başlıyoruz ![]()
Günaydın ben daha yeni uyandım ateş etmemiz gerekmiş ben şimdiden edeyim İconda'da düzelmeler olmuş ![]()
![]()
Hayırlı geceler herkese
Bugünkü Ecmwf ve İcon güncellemeleri çok kritik eğer Ecmwf salınımı doğrulayıp İcon da eğer ona katılırsa metreleri hazırlayın ![]()
Bölgemizde ilk salınım için Trakya dışında pek bir sıkıntı yok Doğu Marmara'da Güney Marmara'da kar alıcaktır bu çıktılara göre Trakya için biraz daha vakte ihtiyaç var takibe devam
Ne olacak trakyanın bu hali. Bıhtık ya.
Trakya içinvakit daha var Ecmwf güzel kar veriyordu size takibe devam