Ben burayı sohbet bölümü zannettim,kusura bakmayın,konuyu meşgul ettim
Yok yok İstanbul konusu burası sonuçta İstanbul adına sohbet ve yorum yapalım diye yapılmış sıkıntı değil :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen burayı sohbet bölümü zannettim,kusura bakmayın,konuyu meşgul ettim
Yok yok İstanbul konusu burası sonuçta İstanbul adına sohbet ve yorum yapalım diye yapılmış sıkıntı değil :'D
Balikesir -manyas olarak cok iyi suanlik , marmara denizi ile karisik istanbul dan akicak da akicak uzerimize, bandırma falan 2017 yi cok rahat sollar bu sekil gelirse Ömer sence denizler de bize çalışır herhalde bu sefer rüzgarın yönünü yakalariz sanki
Gfs teki gibi olsa siklon sonrası dekler can sıkıcı olur ılıkçılar için öyle diyeyim
Balikesir -manyas olarak cok iyi suanlik , marmara denizi ile karisik istanbul dan akicak da akicak uzerimize, bandırma falan 2017 yi cok rahat sollar bu sekil gelirse Ömer sence denizler de bize çalışır herhalde bu sefer rüzgarın yönünü yakalariz sanki
10 gün önceden bunlar erken hocam bu siklon bize gelse Dek filan konuşmayız zaten :'D
Arkadaşlar Marmara bölgesi detaylı kar haritası atabilirmiyiz ilk izlenimlerime göre özellikle İzmit'te kırmızı alarm var ilk defa bir kırmızı alarma aşık oldum ...
Bunlar için vade uzun şuan güzel bir sistem var ama sisteme 1 haftadan fazla süre var takip edelim bilgilendireceğim sizi
Bunlar yakın vadede belli olucak sabredelim İstanbul 2017 den sonra alacağı en fazla kara kavuşmaya yakın belki 2017 yaşayacağız bunlar için vade var
Ecmwf deki gibi de gelse İstanbul'u tatmin eder ve heryerinde örtü oluşur
Gfs'deki gibi gelse 2017'yi unutur afet kadar tehlikeli kar alırız
Sabırla takibe devam her şey olumlu
Özlemişim 2017 den sonra ilk defa böyle görüntüler gördüm
Daha sistemin geleceği yeni yeni görülmeye başlandı Marmara büyük ihtimalle etkilenecek biraz sabır arladaşlar yakın vadeye girsin tekrar bakarız
Whisper dayi nerdesin sesin çıkmıyor? Çay ocağına giren çıkan belli değil veresiye defteri doldu
Dayım biraz ara verdi gelir yakında
Değişmeye devam edecek daha 10 gün var
Evet bu senaryolarından biri takibe devam edeceğiz
Yok Ömer işte ya
Var Erdal abi var size de örtülü kar verdi diğer saatlerde
Bana yine bişey. Yok off
Nasıl yok :?:

İnanılmaz ![]()
![]()
![]()
Gfs bu akşamki güncellemede yer yer 1-1.5 metre kar verdi Trakyaya ![]()
İtalya'ya bak adamlar -16 aldı tepelerine saatlerce durdu
Önemli olan soğuklar değil yağış soğukları -12 olsa yağış uzun o yer sağlam kar alır
Çok soğuk alıp yağış olmazsa yıldızlar eşliğinde kuru soğuk çekersiniz

Birbirimizi kırmayalım yorum yaparken...
Hakeden kazansın