Kar kalınlığı Ecmwf
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba, şu an gerçekleşen güncellemelere göre Bursa / Karacabey(rakım24) ilçesini neler bekliyor? Tarım ve hayvancılık yapıyoruz da ona göre hareket etmek gerek. Cevap için teşekkürler.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar haritanızda örtülü kar gözüküyor değişim olabilir biraz daha beklemek lazım
-
Kar kalınlıkları Trakya'nın
EDİRNE
The content cannot be displayed because it is no longer available. KIRKLARELİ
The content cannot be displayed because it is no longer available. TEKİRDAĞ
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sistem Trakya'ya hayırlı olsun bir mutlak değişim olmazsa Trakya çok güzel kar alıcak örtü de alıcak
-
Arkadaşlar özellikle Anadolu yakasındaki arkadaşlarımız beklentilerini çok yukarda tutmasınlar kar yok demiyorum ama çok beklentiye girmesinler
-
15 Ocakta doğuya gittikçe kar artıyordu şimdi batıya gidince kar artıcak :'D
-
şimdi gördüm daha 120h iyi girdi baya soguklar artmis
120. saattede yağış yok :olumsuz:
-
-
yağışlar gitmiş....
Hayır yağışlar iyi :olumlu:
-
Ölüm kalım durumlarında İstanbul özellikle Avrupa yakası ölmüştür arkadaşlar..
O yağış gelir yağmur olarak yağar..
Kurumuş boğazım
Avrupa yakasında ihtimal daha yüksek ama sen bilirsin :'D
-
Siklonun yönü batılı olduğu için İcon sadece Trakyanın en batısına yani Kırklareli ve Edirne'ye yoğun kar verdi
Tekirdağ'ın da kaderi İstanbul gibi siklonun yönüne bağlı
Ecmwf 'yi bekleyelim
-
İcon çok kötü çıktı :coksıcak: bol bol yıldız seyredersiniz diyor şuan en iyisi Ecmwf
-
En abartı çıktı olmui istanbul adına akşam trakyayı gömer gene
O yüzden İcon takibi şart
-
evet aldigimiz son iki sistemdeki siklon hareketi ile cephe sisteminde modeller istanbulda tongaya dustuler. istanbul onemli lokasyon yogurdu ufluyorlar suan. belliki ustlerinden fena firca yemisler. malum buyuk yatirimlar soz konusu. ama suan istanbul umidini kesmemeli. son yasanan 2 yanilginin istanbul faturasini agir olmustur. ve modellerdeki istanbul temkini bu durumun modellere yansimasinin sonucu. sinirda kalmasi normal. vade yaklastikca istanbul icin ihtimal var ise degisim modellere son anda sert bir sekilde yansiyacaktir maglup modeller icin.
son ana kadar takip...
Ecmwf bu sabah çok enteresan bir şekilde Trakyadaki kar yağışını azaltıp İstanbul'a verdi
Ben artık her şeyi beklerim takip şart
Takip etmek istiyenlere önerim 3 modeli takip etsin Ecmwf İcon Ukmo şuan onlar çözünürlükten dolayı daha iyi görürler sistemi
-
İstanbula bu kar yağmamasının sebepleri 2 tane
1-Siklon'un hareketi
2-Soğuğun yağışla aynı zamanda girmemesi yani çakışması
20 cm konusuna gelince de yazdım konuma isteyen okuyabilir