Batı ve Güney Marmara'nın kar alma ihtimali çok yüksek Doğ Marmara ve İstanbul sınırda kalıyor maalesef onlarda modellerin değişimine göre değişebilir
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-

Ecmwf sabah güncellemesinde kar yağışını Trakyada azaltıp (Bitirmedi azalttı) Doğu Marmara odaklı verdi
Ecmwf ye göre İstanbul kar alır örtü de alır

İcon ise Trakya'yı gömmeye devam ediyor Doğu Marmara'ya İstanbul'a havada görürsünüz güzel kar görmek isterseniz rakım yükseltin diyor
(Ukmoda buna dahil)
Gfs'in ne dediği belli değil 6 saatte bir değişiyor ama bu son çıktısı heryeri Doğu Marmara'yı sevindirir
-
Pazartesi günü şiddetli lodos var deniz seferleri aksayabilir lodosun en etkili olduğu yerler İstanbul Yalova Bursa Balıkesir
Dikkatli olunmalı
-
Şuanlık sistemde en şanslı yer Trakya
İstanbul için yüksekler kar alçak kesimler kky ve havada kar görebilir
Güney ve Doğu Marmara'da bazı yerlerde kar görülebilir (Detaylar yakında)
Sistem değişebilir değişmeye müsait...
-
Ben daha tahmin yapmadım..Bekliyorum
Mustafa abi senin tahminin zaten asıl sıcaklık olur
Bu işte seni örnek almak lazım :kas: -
Trakya'ya vermeyen tek bir model kaldı o da Gfs o da düzelirse Trakya istediği kar yağışına kavuşacaktır
-

İcon sabah ve öğle arasındaki fark

-
Mgm güncellendimi

-
istanbul boşluğu

niyeki acaba
Çünkü çok bir değişiklik olmadı dün geceyle daha İstanbula gelmedi sistem anca yüksekleri aldı
-
şu an trakya ve istanbul sistemi gibi gözüküyor,yada marmara mi diyeyim Ömer

Sadece Trakya şuan ve Avrupa yakası yüksekleri
-
YouTube oynamadı bende ama volkanı görünce bildim sanki
Volkanın penaltısını Youtube bile göstermek istemiyor

-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aklıma direk bu geldi
:coksıcak:Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Trakya için kar yağma ihtimali gittikçe artıyor

Siklonun hareketine bağlı olarak İstanbul da kar alabilir diğer güncellemelerde göreceğiz
-
En az 200 -300 km güneylemesi lazım.
Zor ama olursa son zamanların efsanesi olur
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ecmwf deki Balkanlardaki mükemmel kar Gem'dede var siklonun hareketi bunlar bize getirebilir