Eğer bu gece sıcak çıktı denk gelirse beni de bi uzaklaştırın bir hava alayım 😂
Sıcak çıktı gelirse uzaklaştırma
Afrika gelirse kalıcı ban ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEğer bu gece sıcak çıktı denk gelirse beni de bi uzaklaştırın bir hava alayım 😂
Sıcak çıktı gelirse uzaklaştırma
Afrika gelirse kalıcı ban ![]()
İyi taktik hee, 8 tane pasta almışsın doya doya ye bakalım
8 tanesini yersem şeker komasına girerim :coksıcak:
Bu yoruma pasta atmayın :D
Saadet abla doğum günün kutlu olsun ![]()
Günaydın dostlar. Okula gitmedim bugün. Rahatsızım biraz. Herkeste bir salgındır gidiyor valla. Bi grip oldum geçmiyor. Boğaz ağrısı başladı, burun akıntısı var. Sabah başım o kadar ağrıyordu ki yastıktan kaldıramadım. Valla dikkat etmek gerekiyor.
Geçmiş olsun
Bayağı derin bir uykudayken uyandırdı.O derece etkiledi.Ve 1 dakikanın üzerinde sürdü.
Evet merkezine çok yakınsınız geçmiş olsun çok ciddi bir deprem Rabbim beterinden korusun
KKTC taraflarında olmuş deprem 6.4 şiddetinde çok geçmiş olsun Antalya Mersin taraflarında çok şiddetli hissedilmiş
Trakya'da yağış sıkıntı olabilir adlı yazımı görmezden gelin tahminim bu şekilde
Sinan abi beğenmedin galiba üzgün atmışsın ![]()
Ben bir tahminci değilim ama eski bir İstanbul ve Marmara sorumlusu olarak tahmin yapsaydım 12-15 Ocak'ta İstanbul için 60+ rakım üstü örtülü kar 60- rakım aşağısı içinde havada kar (aynı şartlar Marmara içinde geçerli ) fakat Trakya'da Tekirdağ hariç yağış sıkıntısı olabilir derdim .
Trakya'da yağış sıkıntı olabilir adlı yazımı görmezden gelin tahminim bu şekilde
Yoğun karnı vermiş heryere ok koyduğundan görünmüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çarşamba'ya yoğun kar koyucak çünkü yağışı kuvvetli vermiş gol geldi ![]()
![]()
İconda düzelme var ama ULL gene yok
Sınırlı alan modelleri (Skiron-WRF NNM) Ull kopartıyor İcon'da yavaş yavaş düzelicek inşallah İcon Eu'da fena değildi
![]()
Gfs İcon'u da fırıldak gibi döndürmeye başladı![]()
![]()