Jma müthiş ![]()
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum

Başınız sağolsun hocam
-
Ben bir tahminci değilim ama eski bir İstanbul ve Marmara sorumlusu olarak tahmin yapsaydım 12-15 Ocak'ta İstanbul için 60+ rakım üstü örtülü kar 60- rakım aşağısı içinde havada kar (aynı şartlar Marmara içinde geçerli ) fakat Trakya'da Tekirdağ hariç yağış sıkıntısı olabilir derdim .
-
Sınıfımız karantinaya alındı
-
-
Doğum günün kutlu olsun
Teşekkürler Sinan abi ...
-
-
Doğum günün kutlu olsun Ömer hocam
Ömer doğum günün kutlu olsun abim.. Sağlıkla nice güzel yaşlara inşallah :alkıs: :alkıs:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ömer mutlu yıllar 🥳
Ömer Nice mutlu senelere 🎉
Ömer nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara iyi ki doğdun
Herkese çok teşekkürler

Nice sağlıklı mutlu huzurlu bol kar yağışlı yıllara inşallah :alkıs: ...
-
Sinan abi doğum günün kutlu olsun

-
Uzungöl ❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar örtüsü cıvık mı yoksa yere bastığınızda küt küt kar sesi mi geliyor ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Dereköy sınır kapısında birikinti olmuş yerlerde -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Modellerin 144.saatleri
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Twitter'da yine sözde amatör tahmincilik altında milleti galeyana getirenler var (efsane yolda hayat duracak İstanbul'da diye ) lütfen onlara çok takılmayalım az önce bir şahıs gördüm Twitter'da özellikle takipçi kazanmak için yaptığı çok belli oluyor bunlara dikkat edelim en doğru bilgilere bu forumdan ulaşabilirsiniz.
-
(Atalanta İtalya'nın Bergamo şehrinin takımı)
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.