Şöyle kar göreyim lapa lapa olsa yeter bana örtü de olmasına gerek yok
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bak hala Mesut'u açıklamıyolar :bıktım: . Şaka bi yana emre belözoğlunun scout ekibi acayip çalışıyo bu sezon. İnşallah fos çıkmaz bu transferler.
Osayi-Samuel seneye katılacak takıma. Sene sonu transferi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hocam pazar sabaha kadar kar haritası alabilir miyim ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ömer hocam Kocaeli tutacak kar derinliği haritasını rica edebilir miyim
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bursa'nın ne kadar şansı var pazar kar ne kadar etkili olur dek sıkıntı olur mu bugünkü gibi mi olacak cılız mi olacak aklımda deli sorular?
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar kalınlığı
-
Sistem doğuladı ve yağış miktarı azaldı
Beklentilerinizi minumumda tutun özellikle Avrupa yakası için
Modeller bunu söylüyor bakalım
-
Ben bakmıyorum modellere
-
Sistemin galibi avrupa mı =D keşkee
Dedikleri doğru Avrupa Yakası Dek te şanslı ama galip hâlâ Anadolu Yakası
-
Hocalarım avrupa yakası için son durum nedir özellikle beylikdüzü
Yarın akşamdan itibaren kar var
-
Bursa dek almaya müsait değil. Özellikle merkez ve doğusu hiç değil. Kuzeyinde Samanlı Dağları var kütleler o yüzden çoğu zaman ulaşamıyor. Nilüfer ilçesinden itibaren batısı ise daha müsait. Rüzgarın poyraz olduğu durumlarda batı etkilenir. Yıldız olursa tüm şehrin etkilenme ihtimali var. Karayel olduğunda direkt Batı Karadeniz'e yol alıyor zaten. ULL olursa ancak o şekilde deklerden sağlam etkilenir 17 Şubat 2015 gibi. Bu sistemde de aşırı etkilenmez.
Sağolun hocam bende Marmara Bölgesi'ne yeni alışmaya çalışıyorum bu bilgileri öğrenmem iyi oluyor yeni yeni Meteorolojiyi kavramaya başladım teşekkür ederim.
-
Gece için sıcaklıklar yeterli mi?
Evet
-
Gece olması bir yandan iyi sabaha örtü ile uyanıp sabah da kütle peşinde o örtünün daha fazlalaşmasını bekleyeceğiz
-
Tam 24 saat sonra yani 16.00 dan itibaren silivriden Başlayacak bence ve saat 6 ya kadar avrupa yakasına dağılmış olur
Dün akşamdan daha erken kar başlıyacak
Ve daha fazla olucak
-
Radar takip edelim Pazar günü Avrupa yakasıda iyi bir kütle alıcaktır inşallah