Yoğun sadece Anadolu yakası olduğu için mi?
Hayır tek ikon 2 yakayada demek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYoğun sadece Anadolu yakası olduğu için mi?
Hayır tek ikon 2 yakayada demek
Ömer bu mgm 6 derece vermiş pazar günü için fazla vermemiş mi 6 derec de kar da yağmaz senin fikrin neler beklediğin sıcaklık ne
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Mgm yine abartmış
Karayel daha mı faydalı olur yıldız mı poyraz mı
En güzeli Karayel olur
Yarın akşam karın başlayacağak diyosunuz ya o ne zaman kesinleşir
Yarın gece başlar kesinlik için bu gece netleşir büyük ihtimalle
Arkadaşlar genel olarak bir sorum var Bursa dek yağışı alabilen bir şehir mi topoğrafyasına hakim olan biri var mı aramızda ve en uygun dek yağışlarını nasıl olur (rüzgar sıcaklık basınç)
Bursa dek alamaya müsait bir yer alıp almayacağını radardan takip edeceğiz
Biz yine yağmur gözüküyoruz nedir bu şans beee sizce değişir mi?
Değişeceğini sanmıyorum
TV kanallarındaki hava durumunda nasıl anlatılacak Pazartesi günündeki yağışı merak ediyorum
![]()
![]()
Orajlı Kar mı o
Oha ilk defa öyle bir ikon görüyorum
Bende ilk defa gördüm
dünkini gösteriyor cuma ile başlıyor bende bu
Farklı tarayıcıdan aldım

Mgm güncellendi
Tepki kesinlikle yok görselde olsa araba cati ustleride olsa ben dahil birçok kişi bu tür yorumlamalar yaptık. Ancak kütle erken oluştu erken giriş yaptı veya başka bir sebepte olabilir bir çok senaryo var sonuç olarak. Söylediğim şey malesef seyirlikte olsa tahmin tutmadı. Tutmayadabilir. Bundan kimsede sorumlu tutulamaz. Genc bir arkadaşa benziyorsun. Lütfen tahminlerini hız kesmeden devam ettir. Beğeniyorum yorumlarını. başarılar diliyorum.
Hocam zaten sadece size söylemedim böyle insanlar çok var maalesef kar yağmayınca suçluları tahminciler olrak gösteriyor örneğin ben kar hiç yok yağmur var desem daha az risk almış olurum ve bana tepki gösterilme ihtimalim azalır ama sadece kendimi kandırmış olurum o yüzden yazdım bu yazıyı sizin için değil
Tekrardan söylemek istiyorum bugün Güney Marmarada güzel kar var
Pazar gününe kadar iyi bir yağış yok Doğu Marmaraya
Pazar ve Pazartesi potansiyeli yüksek bir sistem var ve güzel bir örtü yapıcak
Modeller bile siklonu doğru gösteremezken neden böyle tepki gösteriyorsunuz anlamadım maalesef ![]()
Size 20 cm kar diyenleri bilemem ama burda kar yağsa bile hafif arabalarda örtü oluşacağını söyledik Mgm de kky koydu size
hayır yağmur bile zoraki yağıyor şehir merkezine akyazida aynı sekilde
İstanbuldada öyleydi yağışlar erken giriş yaptı ve soğuk cepheyi öteledi
15-19 ocak arası sistemin ilk golünü doğu marmara bölgesi yemiştir ve ilk dalga daki potansiyel tahminler tutmamıştır. Inşallah ikinci dalga daki tahminlerimiz boşa gitmez.
Hocam potansiyel bir tahmin yapılmadı havada kar kky olacağını söyledik 1. siklondan maksimumum beklentiniz bu olmalıydı biz 20 cm kar vs yağıcak demedik 1. siklonda