Siklonik olma ihtimali var mi peki Ömer
Tabii ki olabilir bizim beklentimiz zaten siklonik Dek şans işi ya mutlu eder yada kar yağmadan geçer gider siklonik olursa şansa gerek kalmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSiklonik olma ihtimali var mi peki Ömer
Tabii ki olabilir bizim beklentimiz zaten siklonik Dek şans işi ya mutlu eder yada kar yağmadan geçer gider siklonik olursa şansa gerek kalmaz
Dek tamamen şans işi Karadeniz de sıcak radar takibi yapılabileceğini düşünüyorum
Ömer eline koluna sağlık, peki benim burasi sistem bu sekilde gelirse dek yagislarindan faydalanmak icin rüzgarın yönü bize uygun olmasi gerekiyor dimi , peki dekleri kaçırma şansımız olur mu ? Teşekkürler
Sizler için siklonik yağış daha iyi olur hocam dek o bölgeleri etkileyecek kadar etkili olurmu bilmiyorum
İcon yakın vadede çok başarılı bir model hadi inşallah ![]()

Yükseklerde olur o da zayıf ihitmale bakalım
Ben 8 Şubattan biraz daha iyi olabilecek sistem bekliyorum bakalım neler olucak
15-16-17
Örtülü kar olmaz mı dersin
O tarihe kadar yağışların artma ihtimali düşük mü yüksek mi?
Sistem beklediğimiz zamana kadar beklenen yağışlar zaten gayet yeterli artma ihtimali var tabii ama düşük bana kalırsa
Dek olarak, Boğaz hattı ve Bermuda şeytan üçgeni genelde şanslı olan yerler.
8 Şubat 2020'ta Anadolu yakasında daha çok Dek beklenirken Avrupa yakası ve Boğaz hattı güzel dek yağışları almıştı ama Anadolu yakasındaki dekler çok azdı
avrupa yakasının dek sistemlerinde şansı daha düşük sanırım en iyisi benim gibi boğaz hattında oturmak
Ecmwf deki gibi gelirse daha çok iş yapar Avrupa yakasına o daha büyük ihtimal
Şimdi kar haritasına bakıp da üzülmeyin neden kar yok diye yağış değişecektir yağışı yakın vadede görürüz az olsa bile elimizde Dek var Karadeniz çalışacaktır bize Gfs teki gibi gelse 

merhaba, siteye yeni katıldım.çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. bursa-inegöl de ikamet ediyorum.bursa ile ilgili önümüzdeki günlerde beklediğiniz sistem kar bırakırmı acaba? teşekkür ederim.
Şuan ihtimaller yüksek takpte kalın haber vereceğim size hoşgeldiniz forumumuza
Ecmwf ısrara devam ederse yarın veya 2 gün sonra İstanbul'a kar ikonu verebilir
Evet şuanlık temkinliler yarın sabah kky Pazar kar koyabililerler tabii Ecmwf de ısrar etmesi lazım
Ukmo böyle gitsede Ecmwf ona uymuyor bu iyi bir şey