Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper Sumudica da öyle bir hoca rakibi önce psikolojik olarak maçtan düşürüyor
-
Ömer paylaşım yapması maçı satacağı anlamına gelmez. Sen doğru olanı yap al oyuna podolskiyi. Hataydan 6 yedim diye bu şekilde oynayacaksa Ersun hiç maça çıkmasın.
Ben böyle bir paylaşım yapıp gol atarsam sevinmem diyen bir oyuncuyu asla sahaya almam kim ne derse desin
-
Katılmıyorum. Gs 10 kişi kalmış arda ileriye çıktığı zamana rkası bomboş lyundama ağır. Al podolskiyi zamanında oyuna. Antalya'nın sol açık zaten hızlı. Çok rahat alırdı maçı antalya
The content cannot be displayed because it is no longer available. Maç öncesi böyle bir paylaşım yaptı kesinlikle doğru alınmaması kadro dışı bırakılması lazım hatta
-
6-0 yenildiler Hataya çok tedirginlerdi doğru olanı yaptı Ersun Yanal
-
Ersun hoca gs 10 kişi kalmış hala daha takımı geriye çekiyorsun. Bu yüzden hiç bir zaman iyi bir hoca olamayacaksın
Bence doğru olanı yaptı hücum yapsaydı Galatasaray alırdı maçı
-
Hakem yine maça damga vurdu çok enteresan kararlar verdi
-
Çok enteresan Hatayspordan 6 yemiş Antalya Galatasaraydan hiç gol yemedi
-
Falcao sakatlandı
-
Seneler sonra ilk kez olucak değilmi CAN abi
-
guney marmara , Balıkesir -kuscennetinin arka tarafı manyas ilçesi nasil olur ömer usta :D ?
:D il il cevaplamam yanlış ve orantısız olur vade yaklaşsın teker teker cevaplayacağım daha kesinlik kazanmadı
-
Görüntü öyle gelsin tüm Marmara mutlu olur
-
Kocaeli şanslı değilmi
Yağış ve soğuklar Kocaeliye kadar ulaştı zaten Kocaeli'yi tatmin edicek kadar sistem verdi ama yağış Trakyada çok uzun kaldı Trakya çok şanslıydı daha erken ama bunlar değişir
-
İstanbulun batısı daha şanslı sanırım son güncellemeye göre
Evet kar Trakya'dan girdiği için batı kesimler daha şanslı yağış olarak da Trakya çok iyidi
-
İlerisi için pusudayım
güzel günler yakında