Yağış yarın Marmara'nın diğer bölgelerinde de etkili olacak çok kuvvetli olmayacak Perşembeden itibaren yeni yağışlı hava dalgası geliyor ( Yağış hafta boyunca Edirne'de etkili olmaya devam edicek)
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-

Anlık Trakyada yağışlar devam ediyor
-
Eleştiri alsa da, davranışları hoş olmasa da hoca olarak iyi adam
Evet takım olarak defans ve ofansif davranışları çok iyi yapıyorlar
Hücumda 3-5-2 Defansta 5-3-2 dizilişindeler
Hepsi Sumudica sayesinde
-
Sumudica Mourinho oldu
-
Whisper izledin mi maçı abi nasıl değerlendiriyorsun Trabzonu
-
74 işte 79 bile yoktu :'D olsa 79 derdim
Abi iyide sahada 74 numara numaralı biri yoktu
ironi yapıyorsanda anlamadım -
74 numaralı bir oyuncu vardı kesin gfs yide bu hazırlıyor sanırım
74 kimse yoktu abi 79 Afobe vardı kesin odur oraya çivi koysak aynı görevi görürdü hatta çivi daha faydalı olurdu
-
Vay koskoca Trabzonspor'un haline tüh yazık oldu o forvetleri takıma getiren kişi derhal istifa etmeli
-
Trabzonspor çok formsuz atağa çıkmada çok zorlanıyorlar kontra atak yapacak halleri yok gibi kağnı aracı kadar yavaşlar
-
Trabzonspor'un defansı Allah'a emanet
-
Bölgemizdeki şehirlerin diyagramları

-
4.haftanında sonuna gelmiş olduk ...
-
Daha Çok Göster
- بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Zaruret harici Kâfirlerin bayramını tebrik etmek haramdır.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ
“Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin. Onlar, size gelen gerçeği inkar etmişken, onlara sevgi gösteriyorsunuz; oysa onlar, Rabbiniz olan Allah’a inandığınızdan ötürü sizi ve Peygamberi yurdunuzdan çıkarıyorlar.” (Mumtehine, 1)Bilmiyordum abi özür dilerim her yerde kutlanınca bende günah değildir sandım
-
Ankarada'ki karlar eridi mi yoksa hala duruyor mu ?
-
Bugün Marmara'da öğle saatlerinde başlayacak (Pazar'a kadar sürecek ) güneybatı yönünden esicek kuvvetli rüzgara karşı dikkatli olunmalıdır kısa süreli fırtınalar gerçekleşebilir bu rüzgarlar sonucu ağaç ve direk devrilmeleri , çatı uçmalarına karşı dikkatli olunmalıdır.