Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Üretim, tedarik, lojistik, sağlık tarım, orman gibi genelgede yer alacak sektörler bu kapsamın dışındadır. Market, kasap gibi işletmeler ile eve paket servisi verecek yerler hafta sonu kısıtlamasının dışındadır."
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Restoranlar paket servis dışında hizmet veremeyecek."
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Alışveriş merkezlerine girişte HES kodu uygulamasına geçilecektir."
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cenazeler en fazla 30 kişiyle sınırlandırılacaktır. Nikahlarda bu sayıyı geçemeyecektir."
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "65 yaş üstü ve 20 yaş altı, toplu taşıma araçlarını kullanamayacaklar."
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Haftaiçi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır."
-
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplandı. Toplantı saat 15:00'da başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıdan sonra kameraların karşısında geçerek yeni kısıtlamaları açıklayacak.
-
-
3-1 önde bjk
-
2-1 oldu
Gollü geçecek bu belli oldu.
Ev sahibi her zman avantajlıdır ama bakalım
Bjk hala iyi oynuyor böyle giderlerse rahat yenerler maçı
-
Bjk böyle giderse fark atar bu fenerden hicbir cacık olmaz
-

İyi geceler :D güzelmiş paylaşayım dedim bencede derbi değil türkiyenin en çekişmeli ve heyecanlı derbisi
-
Skoda Gs maçlarını çok iyi oynuyor inşallah Rize alır maçı
-
Evet davranışları genelde agresif ve saygısızca.
Hoca olarak iyi bence ama insan olarak bişey demiyorum
Hocalık olarak çok iyi ama ruh hastası gibi hareketleri var
-
Şumudica mı
Tam anlamadım ama
evet abi malatya maçının sonunda durup dururken malatya teknik direktörü hamza hamzaoğluna küfretti hakem kırmızı kart gösterdi dışarı çıkmadı hamza hamzaoğluna çıkışa gel gibi işaretler yaptı malatyalı futbolculara yöneticilere saldırdı