Ukrayna'da 10 gün önce başlayan büyük yangının, Çernobil Nükleer Santrali'ne yaklaşmasına sadece 1 km kaldığı açıklandı. Yangının söndürülemediği taktirde dünyayı yeni bir felaket bekliyor.
Eyvah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUkrayna'da 10 gün önce başlayan büyük yangının, Çernobil Nükleer Santrali'ne yaklaşmasına sadece 1 km kaldığı açıklandı. Yangının söndürülemediği taktirde dünyayı yeni bir felaket bekliyor.
Eyvah
Luppo icin baskalarinin canini tehlikeye atan dayi
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Hocam bence önyargı ile davranmayalım belki küçük çocuğu vardır canı çikolata çekmiştir belki hamile eşi vardır canı çekmiştir avrupadada böyle yağmalanmalar oldu ama bizimki cok geç söylendiği icin millet uzar da aç kalırız korkusuyla sokağa çıktı yani millette bir nebze haklı
Tedbirini almayanlar kavga edenler hariç
Haftasonu için bir tedbir uzayacak gibi
Hayırlı kandiller havalarınsesi ailesi
Savaş zamanında Atatürk biz beraber türkiyeyiz deyip vatandaşlarından yardım istemesi. Halk erzağının bir kısmını devlete bağışlar cephanesini devlete verir Demirci atölyeleri devlete çalışır vs. Vs
Onu biliyorum abi ama o 1921 de yapılan askere yardım için yapılan bir yardım
Salgın zamanı bunu yapınca halk buna isyan etmez mi
Tekalifi Milliye emirlerini hiç anlamadım
Saat 14.17
Rüzgar camlara vurmaya devam ediyor
Whisper
Kalkın artık üle
Yata yata kabak büyür sadece.
Hayırlı sabahlar herkese
:cay1::cay1:
Hayırlı sabahlar abi
Normalde 2 de kalkardım dışarıdaki rüzgar sesinden 9.30 da kalktım ![]()
![]()
Vay maske dağıtımı sitemiz bile sıkıldı e devlete yönlendiriyor artık ilginç
Eski di biraz ekran kartı
Ekran kartı alacaksan amd al nvidia alma işlemcin ile uyumlu olması için amd daha iyi olur
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because it is no longer available. Okuma : 555mb/s
Yazma: 540mb/s
240 gb
302 tl nasıl
Toshiba TR200 SSD
Pc den anlayanlar,alınır mı ?
Ssd icin toshiba ve sandisk en iyileridir alınır
Bize la nina ve el nino kışından bahsetmek istermisin ve bir görüntü atarmısın
Elimde görüntü yok bu soruyu eskiden can abiye sormuştum o da böyle cevap vermişti
el nino la nina nasıl olur 2021 de
La nina kışına geçiyoruz
La nina kışı el nino kışından biraz daha iyi
Sokağa cıkma yasağı ümidim bitti benim artık bu saatten sonra gelmez inşallah durumumuz italya abd gibi olmaz