izmir oraj gelsin artık ??
Kar mı seviyorsun oraj mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturizmir oraj gelsin artık ??
Kar mı seviyorsun oraj mı
İzmir Kordon 14 Eylül 1922
Türk askeri Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İzmire giriş yapmıştı.Yunanlılar ve Ermeniler İzmirden kaçmaya çalışırken şehri yakmıştır ve önüne geleni kadın çocuk demeden vurmuştur.Buna Büyük İzmir Yangını yangını denmektedir.
Ve ardından çoğu yunan askeri bazıları teknelerle bazıları da yüzerek yunanistana kaçmışlardır.
Kurtuluş Savaşında geçen olayları anlatabileceğimiz bir konu açtım buraya ara ara yazı yazacağım![]()
Rusya mı neden yapmış ?
Amaç Türkiye'nin suriyenin iç kısımlarına girmesini engellemek evet rusya ve suriye ortaklığı ile yapılmış maalesef
Şehit sayısı 33 olmuş
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Karşımızda abd den çok daha tehlikeli gözü dönmüş bir rusya var gazamız mübarek olur inşallah
Kaynak neresi nereden alıntı yaptın
Alıntı yapmadım hocam kendi bilgilerimle yazdım
Hadi başakşehirim
Stratosfer çok güclü idi tüm kışımızı yedi accuweather ın tahminleri doğru çıktı aslında accuweather tahminini hint okyanusu dipolüne göre yapıyor pozitif olunca cöp kış veriyor negatif olunca efsaneyi veriyor (2017 gibi)
Bir gökgürledi aklım durdu çok korktum
CAN abi cephe lafını artık hic sevmiyorum aklıma 7 Şubat geliyor ah o cephe dağılmayacaktı varya çok güzel olurdu
Turuncu kütle tarafından vuruldum. Downburst'a benzer bir fırtına koptu 3-5 dakikalığına, fırtınalı şimşekli çok iyidi :D Yağış orta şiddette devam ediyor.
Can abi ılıkçılar afrika sever yağmur sevmez ki ![]()
Sehir nere
İstanbul konusu :D
@KARTIPI nerelerdesiniz hocam
o izlandaya söyleyin ayağını denk alsın.
Yarın öbür gün o sistemler kaçarsa 70 vortexi dağıtırım.
Polarla azorla ne oynuyosuun
Ben azorun öz evladıyım sen kimsin
CAN abi senin yazıların bana yada bize gec geliyor örneğin sen 2 saat önce değerlendirme yapmışsın fakat bende şimdi göründü :D