Bruno Fernandes ve Gervinho özel araçla hava limanından ayrıldı taraftarlar çok ateşliydi 🔥🔥🔥
Bruno Fernandes mi ? ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBruno Fernandes ve Gervinho özel araçla hava limanından ayrıldı taraftarlar çok ateşliydi 🔥🔥🔥
Bruno Fernandes mi ? ![]()
Konferans ligi böyleyse şampiyonlar ligi nasıldır
Takımlarımızın Ajax Atalanta gibi yapılanma yapmadığı sürece başarılı olma ihtimalimiz olmayan bir lig
Mustafa Cengiz : "Yılmaz Vural hoca aslan gibi orada duruyor. Bir telefonuma bakar. Atlar gelir. Bizi Şampiyonlar Ligi’ne sokar. Koskoca Galatasaray hocasız kalmaz. Kimse merak etmesin."
Aynen Ömer Covid-19'un getirdiği bir organizasyon diye düşünüyorum. Pandemi bitince o da biter sanırım.
Bizim ülke takımları için iyi en azından ülke puanı biriktiririz orda ama bir anlık hevesle yapılmış bir organizasyon gibi marşı bile Avrupa ligi marşıyla aynı
konferans ligi iyi oldu aslında daha fazla takımı görebileceğiz avrupa sahasında ve de UEL'in statüsünü arttırmış oldu
Çok iyi organizasyon ama gerekli özeni ve önem vermedikleri için sevilmiyor.
Kazanan takımın alacağı ücret finalin oynanacağı stad vs bu önemsizliğin kanıtları
1 sene oynanacağını düşünüyorum bu organizasyonun
Zinedine Ferhat, küme düşen Nice'te sezonu 6 gol ve 10 asistle tamamladı.
Trabzonspor, Zinedine Ferhat için devrede.
(Fanatik)
İsmi çok güzelmiş :D

Yağış Trakya'da çok etkili şuan.
Marmara Denizi'nde hortum görülme ihtimali de var.
Yarın bölgemizde şiddetli yağış ve fırtına olabilir akşam müsait olursam detayları yazmaya çalışacağım
Ömer kocaeli Gölcüğü oraj etkiler mi?
Beklenilen gibi olmadı kütleler İstanbul'u bile sıyırıp geçiyor belki ilerleyen saatlerde olabilir radar takip etmek lazım