bu yağmur kar olcaktı
onlar da olacak azorum cuma akşamını bekle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu yağmur kar olcaktı
onlar da olacak azorum cuma akşamını bekle
gök gürlemiyor adeta kükrüyor
yağış çok güçlü şuan istanbulda sıcaklıklar da inişe başladı şimşek ve gök gürültüleri yaşanır yavaştan karayel etkileri başlanıyor küçükçekmece gök gürültesi çok şiddetliydi 
Fenerbahçe Kırklarelispor maçında Deniz Türüçün penaltısı şiddetli lodostan dolayı auta çıktı gerçekten çok kuvvetli lodos var yağış da kuvvetli
CAN abi karayel istanbula ne zaman ulaşır lodostan kurtulalım artık
Ben gfs control gibi geleceğini düşünüyorum İstanbul için avrupa yakası 10-15 anadolu 15-25
3-5 cm e şükredelim 15 inde afrika atağı yiceğimizi de unutmayalım
Vanda şiddetli kardan dolayı çok sıkıntılar yaşanıyormuş geçmiş olsun
Deprem
Büyüklük : 4.2 (Mw)
Yer : Akhisar (Manisa)
Tarih-Saat : 04.02.2020, 19:47:09 TSİ
Enlem : 38.9906 N
Boylam : 27.8701 E
Derinlik : 7.00 km
:coksıcak:
Allahım sen sabrımıza mukayyet ol çok daraldım şu sistemde
Mgm kar vermiş ama sıcaklığa 6 derece diyor anlamadım gitti.
Karayel etkisi
Artık şahsi tahmin yapma zamanı geldi
Ömer (Ömer) şahsi tahmini Istanbul için
Bir gece ansızın... sistemimin adı
5 şubat 2020 herşey normal gitmiyordu yağmur kuvvetliydi lodos havayı ısıtmış deniz seferlerini iptal ettirmisti
Bir gece ansızın izlanda kökenli soğuk hava dalgası trakyadan ülkemize giriş yapıyor
Hava sıcaklıkları 10-15 derece arasında düşüyor ve trakyada ardından kar başlıyor sabah saatlerine doğru kar avrupa yakasından başlıyor (05.00 civarı)
Ardından kar anadolu yakasında başlıyor ve doğu marmarada kar başlıyor
Kar perşembe gün boyu istanbul da kuvvetli derecede devam ediyor Cuma sabah saatlerinde kar yavaşlıyor Ta ki Akşama kadar akşam yağısın artması ve soğuğun tekrar giriş yapmasıyla istanbulda kar lapa lapa yağmaya devam ediyor
Cumadan sonra siklonik yağışlar duruyor ve Dek yağışlarına geçiyor 16 şubat 2015 te ki gibi dek yağışları alacak istanbul
Cm analizi alabilir miyiz can abi