Çağrı Erdal kavustun kar yağısına gözün aydın
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
benim beklentim çok değildi yani... max 20 cm 25 cm di..
ama kar hiç yağmayınca her insan tepkı gösterir.
1987 falan 2004 falan bunlar eskidendi ben zaten onlara inanmam
20 cm kar beliyorduk sonuç 2 cm kar aldık...
2 cm karada bi zahmet tepki göstereyim yani.
İSYAN KONUSU buradan isyan veya sitem edebilirsiniz
-
kanka beklentiyi nasıl düşük tutalım herkes yoğun kar diyor meteoroloji bile yoğun diyor.
şu an yağmur yağsa çok daha mutlu olurum. kuru soğukun bi anlamı yok.
- 500 olsa ne olcak yağış yok.
aynı şey gibi afyon tarafları eskişehir gibi olduk .. 2 cm 3 cm kar 10 gün kuru soğuk + 10
ama kar yok çok anlamsız ve saçma
Kanka sen beklentini 1987 yaparsan halin 2018 olur
Bazen duyduklarından çok kendi fikrini ortaya koyucaksın
Ben bu sistemde asla 2017 1987 1985 beklemedim çünkü bu sistemin onlardan yakından uzaktan alakası yoktu
Bundan 10 gün önce inanmıştım ama model takip ede ede beklentimi düşürdüm medyadaki sallamasyon haberlere inanmadım olay bu
Modellerde zaten ne olacağı belli oluyor Gfs yerine Ecmwf takip edenler sorunları gördü ve sistemi çözdü
Ama Gfs'in kar haritasında 1 metreleri görüp hemen gaza gelenler hüsran -
Beklenti fazlaydı hocam,o yüzden oldu hep bnunlar

Beklentiyi düşükte tutmanız lazımdı hava olaylarında iyi veya kötü sürprizler oluyor

-
Ömer şehir üstüne gelince aynı nokta da anı erimwnin sebebi nedir biliyormusun
Yok o radardan kaynaklı olabilir
-
Ömer hocam sabahtan beri tık yok burada ne zaman uğrayacak dek kütleleri anlamış değilim.
Uydudan görülüyor hocam Dek'ler biraz beklemek ve radar takip etmek lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ömer hocam DEK bantlarının durumu şu an radarda görünenden daha yoğun ve daha geniş alanları kapsayacak şekilde olacak mı yoksa şu anki kadar mı devam edecek?
Daha yoğun bekliyorum
-
Daha yeni başlıyoruz

-
Küçükçekmece'de graupel güzel örtü yaptı sarı kütle geliyor
-
Burası fena şuan maşallah sonuna kadar dekçiyim,cephenin yapamadığını iki dkda o yaptı.
Dek güzeldir hocam bembeyaz yapar heryeri
-
Hocam ayıptır söylemesi merkez tarafında abdestsiz gezen çok heralde bu zamana kadar 1-2 defa dek gördüm tam.ustimuze gelirken eridi ??? bu arada izmit merkez de sıcaklık sorunu varmi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu geceye ait bir sıcaklık haritası coğu yerde sıcaklık sorunu düzeliyor
-
Kocaeli dek alır relax

-
Hayırlı olsun kar anKARa'ya

-
Ben hala inatla ve ısrarla umudumu koruyorum. =D Umarım DEK’ler bizi yanıltmaz
Dek kumar gibi bir şey şaşırtabilir de üzebilir de
-
Teşekkürler. Bu sabah yine örtüsüz uyandım ama güzel yanı şu, dünden beridir sürekli orta kuvvet zaman zaman yoğun şekilde yağıyor. Ama bu sabahki kar seyirlik olarak göz dolduran türden. İri taneli yağıyor. Bakalım DEK’ler bize ne getirecek. DEK yağışında en sevdiğim şey çok yoğun yağması ve iri taneli olması. Umarım nasip olur
Dek yağışlarının tutarlığı daha iyi olur hem yarın sıcaklık sorunu da yok