Bursa/İznik Köylerinden birinde oturuyorum rakım 300 sıcaklık sıkıntısı yaşarmıyım?Diğer sorumda ortalama kaç cm olur? Teşekkür ederim şimdiden☺️
Hayır sıkıntı çekmezsiniz
yapacak kadar güzel kar olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBursa/İznik Köylerinden birinde oturuyorum rakım 300 sıcaklık sıkıntısı yaşarmıyım?Diğer sorumda ortalama kaç cm olur? Teşekkür ederim şimdiden☺️
Hayır sıkıntı çekmezsiniz
yapacak kadar güzel kar olur
Bu akşamki fb-karagümrük maçında kar yağışı olurmu
Sadece merakımdan soruyorum.
Olacağını düşünmüyorum ama olursa da şaşırmam
Yağışlar gözüktü geliyor..
Bu bizim dediğimiz cephe değil
Kocaeli/Gölcük ne durumda olur kaç cm alırım erime olur mu kar tutar mı?
yapacak kadar kar olur
Doğum günün kutlu olsun Sarp hocam Sarp Özdoğan
Ömer hocam konumumda kardan önce herhangi bir kky ya da yağmur görülür mü? ve Yağışlar kaç gibi başlar?
Kar olarak düşme ihtimali daha fazla
Ecmwf'ye göre yarın akşam 20'da kar Çanakkaleden giriş yapıyor gece 1'de tüm Marmara'da kar başlamış oluyor
Benim tahminim bu şekilde
İçimde hem bir umut var hem de bir tedirginlik. Sanki 16-17 Ocak sisteminden daha az kalacak gibi bir his var içimde sebebi ise yağış değil sıcaklık. İnşallah bu his yalnızca bir kuruntudur.
Ani sıcaklık haritasından takip etmek şart
Ömer ecmwf windy de izmit için Max 1 deecee verirken MGM nasıl 3 yazıyor
Bursa’ya da yarın için 4 derece vermiş :bıktım:
Fazla bu sıcaklıklar bu sistem sırasında sıcaklıklar en fazla 2 derece olur da çok görülmez sahil kesimlerinde
Ecmwf'ye göre yarın akşam 20'da kar Çanakkaleden giriş yapıyor gece 1'de tüm Marmara'da kar başlamış oluyor
Trakya'da kar yarın akşam 20:00'da yükseklerde başlar 22:00 tüm Trakya'ya yayılıyor Ecmwf'ye göre
İcon çok pis bozdu
Bozulan bir şey yok
bir de köyde oturuyorum yani o kadar ev yok etrafımda ama deniz seviyesindeyim etki eder mi
Deniz seviyeleri sıcaklık anlamında biraz riskli olabilir ani sıcaklık değerlerine bakacağız
Hayır neden kimse beni takmıyo neden kimse cevap vermiyor. Düzgünce soru soruyoruz. Onda bile cevap alamıyoruz. Yapmayın böyle ama. Lütfen.
Bana sormamışsın ama ben yazımı yazayım denize 0 (sahiller) yerler dışında başka yerlerde örtü sıkıntısı beklemiyorum özellikle senin köydü galiba oralarda örtü olur sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
pazartesi oynanacak bursa maçı da ertelenebilir galiba
Evet ertelenebilir
Doğum günün kutlu olsun >>>WinteR<<< hocam