Ömer izmit merkez ve Asya kıtası için sıcaklık sorunu var muhabbeti dönüyor doğrumudur
Kocaeli'nin denize 0 taraflarda sıcaklık sorunu olabilir Pazartesi düzeliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖmer izmit merkez ve Asya kıtası için sıcaklık sorunu var muhabbeti dönüyor doğrumudur
Kocaeli'nin denize 0 taraflarda sıcaklık sorunu olabilir Pazartesi düzeliyor
Marmara'ya kar hayırlı olsun Pazar gününden itibaren Marmara'daki tüm iller kar yağışına kavuşacak.Ve tüm illerimizde iyi-kötü örtü oluşacaktır
Trakya'ya sistem hayırlı olsun son dakika sürprizi olmazsa Trakya örtülü kar yağışına kavuşacak
Can abi yarınki tahmininde detaylı yazar hocam ayrıntıları
1 derce ile kaçmış
Onları anlık takip edeceğiz hocam Mgm'de anlık sıcaklıktan takip edebilirsiniz
kaç derce olması lazı
0 derece altı sıcaklıklar örtü yapar
sakarya kıyı kesminde oturuyorum pazar günü sıcaklık karı engeller mi ?
Denize 0 yerdeyseniz olabilir haritanız bu şekilde
Ömer Bursa için pazartesi sabah saatlerinde kar yağışı var mı ayın 15 i nasıl geçecek
Hocam kar dedim fakat örtü demedim Nilüferde yaşadığınızı gördüm sıcaklık sınırda kalabilir modeldede görüldüğü gibi özellikle sahil taraflarında
Ömer Bursa için pazartesi sabah saatlerinde kar yağışı var mı ayın 15 i nasıl geçecek
Kar var 15'inde Bursaya
Trakya özlediği kar yağışına bu sistemde kavuşuyor yüksek ihtimalle Trakya güzel kar alıcak
Ömer hocam GFS'ye göre konumumda sıcaklık sıkıntısı çekme şansımız var mı sizce?
Sizin kötü değil hocam İstanbul riskli
Ömer kolay gelsin
pazar gunu dew point uygun olur mu ki jar gorebilirmiyiz , bide bu sefer deklerden etkilenicez dimi ? Ruzgar bizden yana , fakat sanki yuksek ustumuze cok geliyor canakkale sinirda bizde sinirda kalir miyiz ?
1-)Pazar günü Dewpoint uygun
2-)Dek kütlelerinin 15 Ocak'a göre daha iyi olacağını düşünüyorum etkilenme ihtimaliniz var ama siklonik yağış ta yeter size
Soğuk cephe sayesinde bugün 17 Derece civarında görülen sıcaklıklar ani düşüşle 0 dereceleri bulacaktır
selamlar, kolay gelsin. bursa-inegöl için kar tahmininiz nasıl acaba? teşekkür ederim
Örtülü tatmin edici kar var şuanlık böyle bir görüntü var