Herkese hayırlı kandiller
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tekrar atayım bu vesileyle arşivimin en iyisi…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
20 Şubat sonrası sıcak dalga gelebilir
Burak Özçivit diyorsa vardır bir bildiği

-
wriscuttern Athena beni ufak bir yolculuk bekliyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Sahutt Ecmwf ve Gfs Naoları atabilir misin
-
Küçükçekmece gökgürültülü lapa lapa kar
-
-
-
wriscuttern Gfs diyagram
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
-
Ben bu gece diyagramını görmeden uyuyamam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben bu gece diyagramını görmeden uyuyamam
Diyagramı
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.