Pc den böyle gözüküyormuş arayüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Evet bendede böyle oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPc den böyle gözüküyormuş arayüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Evet bendede böyle oldu
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
Avrupa yıkılırken Anadolu'da 1 damla yağış yok resmen 24 Ocak'ın orajlı versiyonu bu
İnanılmaz bir şimşek fırtınası var gökyüzü bembeyaz ve hiç durmuyor gördüğüm en iyi oraj olabilir gökgürültüsüde aralıksız devam ediyor
Tüm Havalarınsesi ailesinin Kurban Bayramı mübarek olsun
Aralıksız gökgürültüsü sesi var şimşeklerde ardı arkasına çakıyor
Selamünaleyküm hayırlı geceler Üniversite sınavı bitti ve geri döndüm sınava sözel kısımdan girdim bir şeyler karaladım ve geldim Ayt'de çok zorlanmadım ama Tyt'de çok zorlandım özellikle Türkçe'de bu da benim üniversiteye girmemi zorlaştıracak bakalım ne olucak hakkımızda hayırlısı
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese...
Hayırlı bayramlar ![]()
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı geceler herkese ...
Herkese hayırlı Ramazanlar hayırlı sahurlar Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah
Hayırlı geceler
Bu sezonunen anlamlı cümlesi olarak bunu seçtim. Bir şehir düşünün. Akdeniz iklimine sahip, ülkenin en güneyinde yer alıyor. 85 metre rakıma sahip bir kıyı şehri. Geçen sene şehir merkezi 1 kar tanesi görmemiş. Bu sene tam olarak sulu kuru örtülü örtüsüz 5 kez kar yağışı gördüm Hatay merkezde. 3 ü hafif örtü bıraktı üstelik. Normalde Mart ayında 20 dereceleri gören bu şehir bu sene son 10 yılın en yoğun en iri kar yağışına tanıklık etti. Hangi şehre gidersem gideyim burada geçirdiğim 2012 ve 2022 kışını unutamayacağım sanırım 😊
Ülke olarak güzel bir kış geçirdik Mehmet dostum
Umarım seneye daha güzel bol karlı bir kış geçiririz
Yazılarından dolayı da seni tebrik ediyorum nokta atışı tahminlerde bulundun ve Akdeniz bölgesini bilgilendirdin :alkıs:
Hayırlı geceler herkese...