Hayırlı kandiller
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun...
-
Bir de cuma günü sapancaya gitme ihtimalim olabilir demiştim . Sizce gidişte ve ertesi gün cumartesi günü dönüşte sıkıntı yaşar mıyım ? Arkadan çekişli kar lastiği mevcut ama kar lastikleri yeni değil 🙁
Sapanca taraflarında Cuma günü kar yağışı olabilir
-
Benim tahminim rüzgar ne zaman yıldıza dönerse sahillerde tutucu kar olur poyraz olduğunda ise cıvık - eriyen kar olur özellikle Cumartesi poyraz kuvvetli görünüyor.
Yıldıza döndüğü zaman aralığı Cuma gecesi saatlerini gösteriyor modeller
-
Önümüzde olan sistemde avrupa yakasının güney sahillerinin durumu nedir acaba ? Örtü alır mıyız ? Alırsak minimum ve maksimum şekilde tahminlerinizi beklentilerinizi öğrenebilir miyim ?
Daha sistem net olarak belirginleşmedi şimdilik cıvık kar olma ihtimali fazla
-
bizde yok ömer şu anda
Bizdede çok yoğun değil ama geliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bermuda yine her zamanki gibi çok yoğun yağış alıyor -
Ömer konumun nerelerde ya biz burda bekliyoruz valla radarı hahah :D yağar mı buraya güzel
Yağar gibi kütle güneye iniyor
-
20 Yaşı ters çevirerek okusak daha iyi bence Aile terbiyesi almamış yazık

Hocam banladım tartışmaya girmeyelim sisteme odaklanalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vortexin dönme hareketi azaldı ve kütleler aşağı doğru iniyor

-
Kış bitti aynen vortex de gitmiş iyi geceler
Neden kapattın ?
-
O zaten öyle ama her iki yaka da etkilenecektir bence tatmin edici olacaktır.
İnşallah benim pek bir beklentim yok ama umarım bizde alırız
-
Bizim burası için 15-20 cm düşünüyor musun nedir öngörün

Hiçbir öngörüm yok tek düşüncem Anadolu yakasının bizden daha çok etkileneceği yönünde
-
Biraz bekleyin şöyle 1 2 saat sabreden derviş muradına ermiş sadece sabretmek lazım biraz
-
sultangazi hafifi-orta devam arkadaşlar il ilç gösteren radar lınkı yokmudur ?