Esenyurt vortexden yararlanicakmi
Şimdilik tam konumu belli değil ama etkilenme ihtimali yüksek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEsenyurt vortexden yararlanicakmi
Şimdilik tam konumu belli değil ama etkilenme ihtimali yüksek
Arpege GFS ve İTÜ Wrf modeli de her iki yaka için çok güzel yağış vermiş arkadaşlar. Her taraf faydalanıyor. İnşallah kimsenin gönlünün kalmadığı bir sistem olur. Ben konumum adına beğendim. Ömer Sence nasıl ?
Evet Mgm Wrf de dahil güzel çıkmışlar

Arnavutköy-Silivri-Çatalca bandı yine güzel kar alıyor
Modeller arasında mezosiklonun konumu ve gücü arasında bariz bir fark var o yüzden cm işi için biraz daha beklememiz lazım
merhaba Bünyamin surmelinin açıklamasından sonra silivrinin durumu arttımi 14 üne kadar yorumlarsanuz memnun olurum
İstanbul'un batı kesimleri Arnavutköy Çatalca Silivri tarafları güzel bir miktarda kar alıcaktır rahat olun kartopu oynanıcak ve kardan adam yapılacak kadar kar olucaktır
Galiba silivri hüsranı yaşayacak kar haritası öyle gösteriyor
Hiç belli olmaz dek olduğu için Arnavutköy-Çatalca-Silivri bandının oluşma ihtimali var
Kusura bakma ömercim senin eski yazıyı alıntı alıp silerken ona denk gelmiş kusura bakma
dalgınlık
Önemli değil yav şaka yapıyorum iyi niyetinizi biliyorum ![]()
sistemin merkezi
(arnavutköy)
Benim yazıyıda değiştirmezsiniz ![]()
Yorum alalım hocalarım model konusuna hâkim olanlardan ..
Ama iyi ama kötü fikirleriniz nedir?Bu ayda her sezon böyle bir görüntüyü her zaman bulamayız
Gfs bu sene çok istikrarsız verdiği çıktıda güzel değil ama bazı düzelmeler var
![]()
![]()
Sistemin istanbul için net giriş tarihi nedir acaba?
Çarşamba öğle saatlerinde başlıyacak gibi duruyor
Video'nun sonundaki kişi 9 Eylül 1922'de İzmir'de ilk olarak Yunan bayrağını indirip Türkiye Bayrağını asan kişi Mehmet Raşit Nazlı'dır (Çok güzel bir edit olmuş izlemenizi öneririm)
Ömer Bizim konum için beklentin nasıl yine bir anda sistemin şanslısı olur muyuz :D
Buna Salı günü cevap vereyim en iyisi şimdilik daha net değil
Ben olsaydım Kardan Herif Sistemi Versiyon 2.0 koyardım ![]()