Bölgemizdeki şehirlerin diyagramları

Daha düne kadar güzel yağışlar vardı diyagramda hepsini azaltmış gefs ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBölgemizdeki şehirlerin diyagramları

Daha düne kadar güzel yağışlar vardı diyagramda hepsini azaltmış gefs ![]()
Bölgemizdeki illerin güncel diyagramları (22.12.2020)

,

27-28 inde yağışlı günlere geçiş yapıyoruz bu barajlarımız açısından önemli

İstanbul dışında pek yağış alan bölgemiz yok maalesef radarda ![]()
Göründüğü gibi bugün hafif bir yağış dışında 28 ine kadar herhangi bir olay yok 27-28 için yakında açıklama yapacağım o güne kadar bir şey yok
Bölgenizde bildirecebileceğim bir olay olmadığı için herhangi bir uyarı yapmadım yukarda 2-3 bölge için uyarı yaptım radardada bölgeniz boş olduğu için herhangi birşey söylemedim
Neden sadece hep İstanbul hakkında konuşuyorsun kardeşim Marmara’da sadece İstanbul mu var birazda bizim olduğumuz bölgelerden bahsetsende bizde Bilgi alsak biraz.
Sizin bölgenizde bugün hava çok bulutlu aralıkla belli bölgelerde yağmur geçişleri olacaktır sonraki günlerde az bulutlu hava görülecektir radarda İstanbul haricinde bir yerde yağmur olmadığı için İstanbulu söyledim
Bölgemizde anlık İstanbulun batı kesiminde ve boğaz bölgesinde kesimlerine yağmur geçişleri var
Buna nerden bakabiliriz kardeşim
Yanda modeller kısmında Windy adlı siteden bakabilirsin
Yarın Bilecik Bursa ve Sakarya taraflarımızda karla karışık yağmur görülebilir Gfs verilerine göre
Bölgemizdeki şehirlerin diyagramları

Anlık boğaz bölgesi ve civarında yağmur geçişleri oluyor
Antalyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen ve mücadelede iki golü VAR incelemesi sonrası iptal edilen Kayserispor'un paylaşımı

Şuan İstanbulun batı kesimlerine bir kütle yaklaşıyor o kütle dağılmadan aşağı inerse güzel yağış bırakacaktır
Bölgemizdeki şehirlerin diyagramları (21.12.2020 Pazartesi)

Bölgemizde bazı yerlerde yerel yağışlar var Bu yağışlar yarın da devam edicek