Hadi doğula ya hadi etkilenen yerlerde tipi oluyor hadi
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizde boşlukta kaldık bayağı kötü oldu yerler kurudu bile
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sanırım dekler bunlar uyduda böyle görünüyor eğer bunlar ise daha beklemek lazım -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış Avrupa'dan çekildi şuan Anadolu yakasında kütle var
-
Şuan kar hafifledi dekleri beklemeye başladık
-
Geçen sene Ocak sistemiydi sanırım mükemmel bir denk bantı yakalamıştık Avrupa yakasında umarım ona benzer bir bant yakalarız
-
Şuan kar yağışı başladı Küçükçekmece'de
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Wrf akşam saatleri için Dek bantları veriyor ve soğumanın sıkıntı olmayacağını gösteriyor bakalım neler olucak
-
Soğuğun girdiği zaman yağış çekiliyor malesef benim konumum adına bir beklerim yok görsel bir kar yağışı görsem yeter
İşte bu yüzden Dekleri bekliyoruz yağışla soğuğun aynı anda olabilmesi için
-
Şuan şehrin yükseklerinde kar yağışı var şehrin genelinde etkili olması için beklemek lazım
-
Neyse sabah ola hayır ola herkese hayırlı geceler umarım sabah karlı bir İstanbul sabahına uyanmış oluruz
-
Bunu Nokia 3310'la çekiyorlar galiba dayı çok bulanık =D
-
Yarin sabah senden o zaman. Konusmayla olmaz icraat lazim 😂😉
Maalesef ben o -24'ten sonra zirvede bıraktım :D şimdi +24 filan verir boşu boşuna forumdan ban yerim :coksıcak:
-
1.si bendim İstanbul'a -24 sokmuştum Gfs'in en soğuk senaryolarından biriydi geçen sene Ocak sistemiydi galiba :coksıcak:
-
Saadet forum tarihinin en iyi ilk 5 model paylaşımından birini yapmış olabilirsiniz tebrikler :alkıs: