Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumunda kar yağan yok herhalde? Silivri'de kky en azından mümkün aslında ama...
Tekirdağ civarlarında vardı fakat ben canlı kamera bulamadığım için atamadım 1 2 saate Silivri ve Çatalca'da da başlar saf kar
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trakya'da kar yağışı devam ediyor
Yavaş yavaş sıra İstanbul'a geliyor
-
Herkes bi hazırlansın bakalım gece çıktısı için..18-19 çok uzak değil takip edelim modeli..En az bunun kadar etkili duruyor sistem daha da güçlenebilir.
Hocam 18-19'da gelmesi muhtemel bir sistemin ay sonu gelmesi muhtemel büyük sistemin gücünü düşürmez mi ?
-
Bu sitede İstanbulda kimse yok galiba en son 5 saat önce yazılmış
Kar Tekirdağa yanaştı uyanın ey millet..
Heyecanlı saatlere daha var hocam bu yüzden sessizlik var fırtına öncesi sessizlik
-
-46 Üst seviye yakın tarihte hiç hatırlamıyorum Deklere kuvvetli gökgürültüsü de eklerdik herhalde :D
Yıldırımlı Dek
-
Canlı sıcaklık takibi için link varmı acaba
-
1.gol geldi yavaş yavaş bize doğru geliyor
-
Kaçırma Ömer, kapıdan geçer geçmez dal hemen ,gidemesin yurt dışına yasak koy :olumlu:
İstanbul'a örtü yapıp yapmayacağını soracağım yapmazsa içeri almam dayı :D
-
Zamanında çok baktım ama oralarda 5-10 dakikalık kamera görsel sunar sadece.Canli asla vermiyor..Eskiden öyleydi şimdi nasıl bilmem .
Buradan takip edebilirsiniz
Evet bu site fakat bazı yayınlar donmuş
-
Bu Sistem için değerlendirme yapmaya vakit kalmadı akşam ECMWF güncellemesinden sonra dışarı bakabilirsiniz yavaş yavaş .
inşaALLAH
Sınır kapılarını takipteyim abi daha kar başlamadı
-
Ne yalan söyleyeyim ben iyi veya kötü bir sürpriz bekliyorum
-
daha beklenen sıcaklık düşüşü de gerçekleşmedi bekleyelim gece şov olabilir
Evet daha kademe kademe düşüyor tahminim gece saatlerinde tüm Trakya'da İstanbul'da ise Silivri ve Çatalca'da kar yağışı başlar
-
Trakya'nın yükseklerinde kar yağışı başladı