Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tahmini olan üyelerimizi bu konuya bekleriz konuyu ana sayfaya sabitledim lütfen bir tahmininiz varsa tahmincimizin konusunun altına değil buraya yazınız
-
Ömer profil fotonu diye değiştirdin ömer 🥹😀
Niye beğenmedin mi
-
Fotoğraftaki sen misin yakışıklı genç? 😀😀
Yakışıklı olduğumuz pek söylenemez ama ta kendisiyim
-
burası konusu mu bilmiyorum ama anlık kar örtüsünü takip edebileceğimiz bir site filan var mı? bilen biri yardımcı olursa sevinirim 😊
-
Ömer doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara 👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ömer İyi ki doğdun Ömer'im. Nice güzel yaşlara kardeşim benim. Yeni yaşın sağlık, mutluluk ,bereket ve foruma daha vazla vakit getirsin🫡
Doğum günün kutlu olsun
Ömer Hocam Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Senelere

Ömer Doğum gününüz kutlu olsun

@Ömer doğum günün kutlu olsun

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah

-
Sinan abi doğum günün kutlu olsun

-
Izlanda hayırlı olsun hocam

-
Eline sağlık Sarp :alkıs:
-
Selamünaleyküm herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun
Şimdiden gelecek bayramınız mübarek olsun Rabb'im nice kandiller ve bayramlar göstersin herkese inşALLAH
-
Angora doğum günün kutlu olsun Sedat abi