Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Twitter'da yine sözde amatör tahmincilik altında milleti galeyana getirenler var (efsane yolda hayat duracak İstanbul'da diye ) lütfen onlara çok takılmayalım az önce bir şahıs gördüm Twitter'da özellikle takipçi kazanmak için yaptığı çok belli oluyor bunlara dikkat edelim en doğru bilgilere bu forumdan ulaşabilirsiniz.
-
Sana Ekmek yok o zaman
Ekmek yoksa pasta var
-
Emeğine Sağlık ,
Aralık son zamanları Kıyılara ormanlara ana caddelere otobanlara balıkçı teknelerine üst geçitlere metrobüs duraklarına mahalledeki fırının önü taksim meydanı vatan caddesi hisar üstü maltepe kadıköy sahil zeytinburnu levent ikitelli silivri trakya ankara merzifon adana pozantı kahramanmaraş adıyaman bitlis batı orta doğu kıyı karadeniz izmir alsancak çamlıca van
demirköy
Hayırlı olsun mu ?
Mahalledeki fırının önü bozmuş :olumsuz: :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemin kaderini yine Azor Antisiklonun hareketi ve şekli belirleyecek gibi
-
(Atalanta İtalya'nın Bergamo şehrinin takımı)
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Gaziantep 15 Aralık dan Sonra Kar Var Mı??
İstanbul konusuna yazarsanız kimse cevaplamaz
Güneydoğu Anadolu Hava Durumu bu konuya yazın yetkili biri cevaplar
-
Saat 17:30 şuan resmen gece oldu hava karardı :D
-
Wxcharts, Ecmwf' nin akşam güncellemesini vermiyor yoksa ben mi göremiyorum? Toplam yağışı atacak olan var mi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler, yarın sabah bi işim var. İstanbul da yağmur ne zaman duracak? Şuan biraz yoğunum bakma şansım olmadı
Verilere şimdi baktımda sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da yağış görünmüyor olsa bile hafif olur yağış
-
İstanbul'da inanılmaz bir sis var uzun süredir böyle bir sis görmüyordum
-
Hayırlı geceler herkese
-
Okuldan o kadar uzak kalmışım ki eve gelince sanki 40 ton taşımışım gibi hissediyorum :D Üniversite sınav yılı olduğu için ders çalısacak zamanı da pek bulamıyorum artık bir düzene sokma zamanı geldi
-
Sahutt Doğum günün kutlu olsun