Benim de isteğim model atıldığında direk tam boyutlu resim olarak gönderilirmesi yoksa çok uğrastırıyor
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistemde Karadeniz şow olacaktı bursaya Zonguldak tan karabük ten daha fazla kar yağdı
hocam siz şanssızdınız trabzon giresun sov yaptı
-
16 şubat sistemi hayırlı olsun şimdiden. Siklonlu bir sistem olacağa benziyor. Bu yaşadığımız sistem tadımlık oldu
sanki karadenizi pek vurmayacak gibi ama belli olmaz
-
İşşiz miyim oraya kadar gidecem :D
hastalıklarınızdan arınırsınız hocam niye öyle diyorsunuz :D
-
CAN abi imkanın varsa kırklarelinin yükseklerine çık senin deyiminle saf oğlu saf kar var

-
Trakya uyuma nerdesiniz
yükseklerinizde şov başladı 
-
Ben gfs control gibi geleceğini düşünüyorum İstanbul için avrupa yakası 10-15 anadolu 15-25
-
Deprem
Büyüklük : 4.2 (Mw)
Yer : Akhisar (Manisa)
Tarih-Saat : 04.02.2020, 19:47:09 TSİ
Enlem : 38.9906 N
Boylam : 27.8701 E
Derinlik : 7.00 km -
Artık şahsi tahmin yapma zamanı geldi
Ömer (Ömer) şahsi tahmini Istanbul için
Bir gece ansızın... sistemimin adı
5 şubat 2020 herşey normal gitmiyordu yağmur kuvvetliydi lodos havayı ısıtmış deniz seferlerini iptal ettirmisti
Bir gece ansızın izlanda kökenli soğuk hava dalgası trakyadan ülkemize giriş yapıyor
Hava sıcaklıkları 10-15 derece arasında düşüyor ve trakyada ardından kar başlıyor sabah saatlerine doğru kar avrupa yakasından başlıyor (05.00 civarı)
Ardından kar anadolu yakasında başlıyor ve doğu marmarada kar başlıyor
Kar perşembe gün boyu istanbul da kuvvetli derecede devam ediyor Cuma sabah saatlerinde kar yavaşlıyor Ta ki Akşama kadar akşam yağısın artması ve soğuğun tekrar giriş yapmasıyla istanbulda kar lapa lapa yağmaya devam ediyor
Cumadan sonra siklonik yağışlar duruyor ve Dek yağışlarına geçiyor 16 şubat 2015 te ki gibi dek yağışları alacak istanbul
-
Ben kızgın emoji istiyordum kızgın ile samimi bir bağlantım var
-
Ana sayfada konuların üzerinde o konuya en son kimin yazdığı yazarsa harika olur.
Hocam chrome üzerinden girerseniz yandaki üç noktaya tıklayın masaüstü sitesi kutusunu işaretleyin olacaktır
-
Ne derece ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ne derece ?
Ecmwf ye göre 6 şubat sabahı gayet iyi dek anlamında
-
Istanbula vuruyor mu ?
Evt
-
İstanbul Sakarya arası denk bantları 6 şubatta cok güclü sağlam kütle koparabiliriz