1-2 hafta sonra bu telefonu almayı düşünüyorum kullanan varmı önerir misiniz?
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
abiler suan riva bolgesindeyim de baya bi yagmur yağdı az once, devam eder mi sizce?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yerel yaz yağmuru çok uzun süreli olacağını düşünmüyorum bir süre daha etkili olabilir
-
Yav anladıkda ne kadar şiddeti sürekliliği nasıl 😆
Hafif yağış
-
Kocaeli Gölcükte yağış ne durumda
Yarın da yağış görünüyor
-
Gündüz mü gecemi gündüz ise gidebilirim
Yağış çok az (neredeyse yağış yok) gidilmeye değilmez gibi
-
Cuma günü daha büyük ihtimal
-
Herkese günaydınlar bugün köye gidiyorum çok aktif olamayabilirim
İyi yolculuklar Arda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ecmwf'nin bayramın sonuna kadar beklediği yağış. -
Bölgemizde Kurban Bayramı hava durumu....
19 Temmuz Pazartesi (Arife günü)
Arife günü bölgemizde herhangi bir yağış beklenmiyor.
Hava sıcak, açık-parçalı bulutlu.
20 Temmuz Salı (Bayramın 1.günü)
Bayramın 1. günü de yağış beklenmiyor.
Hava sıcak ve açık.
21 Temmuz Çarşamba (Bayramın 2.günü)
Bayramın 2.günü hava biraz serinliyor ve hafif yağış geliyor.
Yağış şimdilik şiddetli görünmüyor yer yer orta şiddette yağış ve bazı yerlerde kütleye bağlı olarak oraj görülebilir.
22 Temmuz Perşembe (Bayramın 3. günü)
Bayramın 3.günü Doğu Marmara'da hafif-orta şiddette yağış var.
Diğer yerlerde ise parçalı-çok bulutlu hava var.
23 Temmuz Cuma ( Bayramın 4.günü)
Bayramın 4.günü Doğu ve Batı Marmara'da hafif yağış var.
(Veriler değişirse tekrar yazarım şuanlık yağış hafif, bazı yerlerde yok denecek kadar az görünüyor.)
Herkese iyi bayramlar dilerim ... -
İstanbul için en iyi yağışı veren model İcon
-
2 gün önceki radar görüntülerini nerden bulabilirim
2 gün öncesinin radar görüntüleri benim bildiğim kadarıyla bulunmuyor anlık görüntüler radar görüntüleri
-
Bugün beklenen yağışlarda modellerde kararsızlık var (Siklondan kaynaklı)
Ecmwf yağışı Kocaeli,Sakarya(bu iki yere çok şiddetli) Bursa,İstanbul Anadolu yakasına şiddetli vermiş.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İcon-Eu ise yağışı İstanbul Avrupa-Anadolu,Kocaeli ve Sakarya'ya vermişThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Euro 4 ise yer yer şiddetli yağış vermiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yani sonuç olarak radar takibi yapmamız lazım yağışlar balon da olabilir şiddetli de olabilir. -
Gfs yarın için güzel yağış vermiş akşam detaylı bakarız afet boyutunda olma ihtimali yüksek olan bir yağış -
Çatalca Silivri Büyükçekmece'de yağış devam ediyor. -
Ömer bu gece veya sabah yağış bekleniyor mu Kocaeli Gölcükte?
Modeller yanlış gösterdiği için net bir şekilde evet diyemiyorum ama bu gece yağabilir